Villa Ideal 172

Med stående och liggande panel, klassiskt sadeltak med tegelpannor samt väl tilltagna foder och knutbrädor gör Villa ideal till ett klassiskt traditionellt hus. Med spröjsade fönster, nockdekoren och den lilla balkongen ovanför entrén förstärks dess karaktär ytterligare av ett idylliskt hus. Interiörens bottenplan bjuder på stora öppna umgängesytor. De pampiga dubbeldörrarna i välkomnar till en generös öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i fil. Här ryms också sovrum, badrum och tvättstuga. Utgången till en stor altan inbjuder till umgänge nära naturen. Den rymliga övervåningen har balkong, tre sovrum, badrum, allrum samt ett praktiskt förråd.

171,8 m² Invändig yta
Klassisk traditionell Husstil
1 3/4-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den Klassisk - traditionella stilen en stil som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor samt väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden förstärker dess karaktär ytterligare. Med den Klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, fasad, färg på fönster och dörrar kan exteriören lätt byta utseende. Flexibiliteten gör att husen passar in i många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

Intresserad av Villa Ideal 172?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår