Förverkliga din dröm om det perfekta hemmet

Går du i husdrömmar? Husköp är oftast livets största affär för många och självklart ska då precis minsta lilla detalj vara fullkomligt perfekt, eller hur? Kanske tycker du att traditionella hus inte riktigt motsvarar dina behov och önskemål? Vi har lösningen på alla dina tankar och funderingar. Våra husmodeller är det självklara valet för dig som vill göra ditt hem till något alldeles extra. Med våra exklusiva arkitektritade hus får du ett modernt och spännande boende som helt och hållet skräddarsys efter just dina önskemål. Våra arkitekter har lång erfarenhet av att rita unika bostäder som är lika estetiskt tilltalande som de är praktiska och säkra. 

Läs mer

Bra Hus arkitekter hjälper dig att förverkliga din dröm om ett tryggt och vackert hem, från det tidigaste idéstadiet till slutgiltig produkt. Du väljer själv hur delaktig du vill vara i arbetsprocessen. Du kan antingen ge arkitekten en egen skiss att vidareutveckla eller låta arkitekten arbeta fram ett färdigt förslag. Vi lyssnar alltid noga för att minsta lilla detalj ska bli precis som du har tänkt dig.

Förutom att vi är lyhörda och lyssnar på era behov kan vi även alltid presentera en tydlig och realistisk vision med utgångspunkt i din vardag och dina önskemål. Arkitekterna utformar sina ritningar i nära samarbete med dig som kund och finns tillgängliga under hela processen för att utbyta idéer och svara på dina frågor, både innan, under och efter ditt husköp.

Arkitekthus för optimal planlösning

Genom att låta en professionell arkitekt rita ditt hus kan du försäkra dig om att varje kvadratmeter nyttjas på bästa möjliga sätt. På så vis slipper du problemet med svårutnyttjade utrymmen och det blir också lättare för dig att inreda huset när det väl står färdigt. Det bästa med våra husmodeller är att det inte finns några begränsningar. Ta därför chansen med oss på Bra Hus att ge dig och din familj ett unikt hem som blir precis som det hus som du alltid har drömt om.

Du har inte bara möjligheten att fritt välja alltifrån planlösning och byggnadsmaterial till fönster och andra detaljer, utan du får också ett unikt hus som verkligen återspeglar din personlighet.

Eftersom vi bygger våra arkitektritade hus enligt samma procedur som våra standardhus kan vi hålla nere kostnaderna och därmed behöver du som kund hos oss aldrig vara orolig för att priset ska skena iväg. Vi är alltid tydliga och öppna med kostnaderna för att du som kund ska kunna känna dig så trygg som möjligt i din stora investering.

Anlita oss som har mer än 115 års erfarenhet

När det kommer till husköp förstår vi att det finns en drös med alternativ och husleverantörer att välja bland. Det vi kan lova er om ni investerar i ett hus från Bra Hus är förstklassig kvalitét, kundnära relation och en ovärderbar trygghet. Vi levererar alltid hus av de mest finaste och hållbara materialen och lyssnar alltid på era tankar, åsikter och funderingar.

Vänd dig till oss på Bra Hus då vi är ett företag som har lång erfarenhet av hus och allt som hör därtill. Vi vet vad som krävs under hela förloppet och vår kompetenta personal brinner för sitt yrke och att hjälpa just dig att hitta det rätta huset.

Välj ett hus från oss och låt dina drömmar gå i uppfyllelse om det där perfekta hemmet som inte är likt någon annans. Ditt arkitektritade hus kommer att anpassas efter just din familj, era tomtmöjligheter och behov – så att allt blir precis så som du tänkt dig.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra arkitektritade hus. Ladda gärna ner eller beställ våra senaste kataloger för att läsa mer om våra hus och vårt företag.

Rensa filter

Hustyp

Dölj

Husstil

Dölj

Antal rum

Dölj

Storlek

Dölj

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Boka digitalt möte