Charm - cream
Charm
Charm - svart
Charm - gul
Charm - vit

Villa Charm 133

Med den vackra sekelskiftespanel som består av både liggande och stående panel utmärker sig Villa Charm i den klassisk-traditionella stilen. Med spröjsade fönster och det vackra halvmånefönstret förstärks karaktären och känslan av idyll ytterligare.  Med olika färgsättning, fasad, färg på fönster och dörrar kan husen lätt byta utseende. De klassiska dragen gör också att det smälter in i de flesta miljöer. Villa Charm har tydliga gränser mellan vakendel och sovdel. Redan vid entrén välkomnas man till en väl tilltagen hall och i direkt anslutning den generösa umgängesytan med kök, matplats och vardagsrum i ett. Dubbeldörrana ut till en stor altan inbjuder till nära kontakt med trädgården och naturen. I andra delen av huset finns ett badrum, tre sovrum, varav ett med en klädkammare.

 

Villa Charm är ett välplanerat hus i Klassik traditionell stil och finns även som ladhus med namnet Källan 133

133,2 m² Invändig yta
4 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt Traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den klassisk - traditionella stilen en stil som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor samt väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden förstärker dess karaktär ytterligare. Med den klassisk - traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, fasad, färg på fönster och dörrar kan exteriören lätt byta utseende. Flexibiliteten gör att husen passar in i många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även  i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den Klassisk - Traditionella stilen den hustyp som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor, väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden med sekelskiftespanelen som förstärker dess Karaktär ytterligare. Med den Klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, panel, fönsterbågar och dörrar kan exteriören lätt byta skepnad och utseende. Flexibiliteten i dess exteriöra utseende gör att husen passar in i på många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även  i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

 Sekelskiftespanel är ett uttryck av fasadens panelsättning som består av, en del stående dubbelfaspanel längst ner på huset. Huskroppens mittenparti består av liggande enkelfaspanel, för att sedan avslutas med stående dubbelfaspanel mot nock.

Vissa hus, även på de klassisk-traditionella förekommer liggande enkelfaspanel. Detta för att illustrera flexibiliteten av olika panelsättningar

Intresserad av Villa Charm 133?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Charm 133 kan även fås som

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår