Charm - röd
Charm - vit

Villa Charm 133

Villa Charm 133 har en tydlig gräns mellan gemensamt umgänge och sovrummens lugn och ro. Den öppna planlösningen med kök, matplats och vardagsrum ger dig möjlighet att anpassa ytan som du önskar. Vill du möblera med maximal utsikt mot uteplats och trädgård? Eller vänd perspektiven och skapa ett utrymme för långa filmkvällar där hela familjen ryms i soffan. Dubbeldörrarna till terrassen suddar ut gränserna för ute och inne så, att du alltid är nära känslan av ljumma sommarvindar.Villa Charm 133 är ett välplanerat idylliskt hus som också finns som ladhus med namnet Källan 133 och som funkis med namnet Trend 134.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

133,2 m² Invändig yta
4 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

LÄTTSAM SNICKARGLÄDJE OCH SYMMETRISK UTFORMNING

Med tidlös och klassisk snickarglädje i en perfekt kombination av förr och nu, får husen en trygg, familjär och romantisk karaktär. Dess klassiska utseende med väl tilltagna foder och knutbrädor, ett klassiskt sadeltak med tegelpannor och fönster med spröjs ger en känsla av lantlig skönhet. Val av fasadfärg gör också att husens uttryck kan förändras och det gör att de också passar in i de flesta miljöer.

Klassisk traditionell stil är den mest populära stilen hos våra kunder.

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den Klassisk - Traditionella stilen den hustyp som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor, väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden med sekelskiftespanelen som förstärker dess Karaktär ytterligare. Med den Klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, panel, fönsterbågar och dörrar kan exteriören lätt byta skepnad och utseende. Flexibiliteten i dess exteriöra utseende gör att husen passar in i på många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även  i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

 Sekelskiftespanel är ett uttryck av fasadens panelsättning som består av, en del stående dubbelfaspanel längst ner på huset. Huskroppens mittenparti består av liggande enkelfaspanel, för att sedan avslutas med stående dubbelfaspanel mot nock.

Vissa hus, även på de klassisk-traditionella förekommer liggande enkelfaspanel. Detta för att illustrera flexibiliteten av olika panelsättningar

Väl tilltagna foder och knutbrädor
Vackert spröjsade fönster
Välj läktpanel utan extra kostnad

Livet i

Villa Charm har en tydlig gräns mellan umgänge tillsammans och sovrummens lugn och ro. Den öppna planlösningen med kök, matplats och vardagsrum ger dig möjlighet att anpassa ytan som du önskar. Vill du möblera med maximal utsikt mot uteplats och trädgård? Eller vänd perspektiven och skapa ett utrymme för långa filmkvällar där hela familjen ryms i soffan. Dubbeldörrarna till terrassen suddar ut gränserna för ute och inne så att du alltid är nära känslan av ljumma sommarvindar.

Ett charmigt hus med känsla av Idyll.

Intresserad av Villa Charm 133?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Charm 133 kan även fås som

Visningar av huset
Beställ katalog