Villa Komplett 197

Villa Komplett är ett välplanerat hus med öppen planlösning på bottenplan. Redan från entrén kommer man direkt in i den öppna umgängesytan som består av vardagsrum och kök i ett. I andra delen av huset finns tre sovrum och ett badrum.  På överplan finns två sovrum. Takkupan vid trappan ger vackert ljusinsläpp i hallen mellan rummen. Husets flexibilitet gör att huset rymmer såväl den lilla som stora familjen. Sovrummen på överplan kan enkelt göras om till t ex hobbyrum, lekrum, hemmakontor eller som extra förvaring.

 

Exteriören med liggande panel, klassiskt sadeltak, väl tilltagna foder och knutbrädor samt spröjsade fönster ger uttryck av Klassisk-traditionell karaktär som smälter in i en såväl ett tätbebyggt villaområde som en lantlig idyll.

 

Villa Komplett är ett flexibelt hus med tydliga gränser mellan vakendel och sovdel.

197,4 m² Invändig yta
6 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1,5-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den Klassisk - traditionella stilen en stil som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor samt väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden förstärker dess karaktär ytterligare. Med den Klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, fasad, färg på fönster och dörrar kan exteriören lätt byta utseende. Flexibiliteten gör att husen passar in i många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

Intresserad av Villa Komplett 197?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Komplett 197 kan även fås som

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår