Villa Komplett 197

Entréplan

Kliv in i Villa Komplett 197 som är ett välplanerat 1,5-planshus som bjuder på stora utrymmen och flexibla möjligheter. Entrén har direkt anslutning till det generösa utrymmet med kök och vardagsrum. Här samlas ni för gemensamma middagar med familj och vänner. Köket har gott om yta för både långkok och storfrukost, men kanske drömmer du om en köksö för extra arbetsyta, eller spontant häng när vännerna kommer förbi.

Överplan

På överplan finns två sovrum, som också kan användas som hobbyrum, hemmakontor, gästrum eller som extra förvaringsutrymme.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

197,4 m² Invändig yta
6 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1,5-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

LÄTTSAM SNICKARGLÄDJE OCH SYMMETRISK UTFORMNING

Med tidlös och klassisk snickarglädje i en perfekt kombination av förr och nu, får husen en trygg, familjär och romantisk karaktär. Dess klassiska utseende med väl tilltagna foder och knutbrädor, ett klassiskt sadeltak med tegelpannor och fönster med spröjs ger en känsla av lantlig skönhet. Val av fasadfärg gör också att husens uttryck kan förändras och det gör att de också passar in i de flesta miljöer.Klassisk traditionell stil är den mest populära stilen hos våra kunder.

Livet i

Villa Komplett 197 är en välplanerad 1,5-plansvilla i klassisk traditionell stil, med flexibla möjligheter. Husets planlösning passar såväl en större barnfamilj men även för den mindre familjen, eftersom ytorna i huset är flexibla för flera användningsområden. Villa Komplett 197 finns även i ladhus-stil och heter Utsikten 197.

Intresserad av Villa Komplett 197?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Komplett 197 kan även fås som

Beställ katalog