Villa Komplett 197

Kliv in i Villa Komplett och känn dig som hemma. Detta välplanerade 1.5-planshus bjuder ditt liv på stora utrymmen och ger möjlighet till dig som vill fylla huset med hobbyrum, hemmakontor eller gästrum för släkt och vänner.

 

Entrén har direkt anslutning till det generösa utrymmet med kök och vardagsrum. Här samlas ni till middag om kvällen när barnen kommer hem från skola och vänner och arbetsdagen är slut. Köket har gott om yta för både långkok och storfrukost men kanske drömmer du om en köksö för extra mycket arbetsyta till jubaket eller spontant häng när vännerna kommer över. Tack vare den stora tvättstugan med egen entré kan du stänga dörren till leriga fotbollsskor, torkställning och träningskläder som väntar på nästa pass.

 

De tre sovrummen på entréplanet samlas i en egen del av huset för lugn och ro till kvällen och långa morgnae. Här finns ett stort badrum med plats för dusch och en liten spa-utrymme som rymmer badkar med utsikt ut mot trädgården. Takkupan vid trappan ger vackert ljusinsläpp i hallen mellan rummen. Övre plan skänker en lågmäld energi till två stora sovrum som också kan fungera som kontor med mycket arbetsglädje. Eller kanske är det här du inreder ett hobbyrum som gör gott för själen?

 

Villa Komplett är ett klassiskt traditionellt hus med liggande panel, klassiskt sadeltak, väl tilltagna foder och knutbrädor och vackert spröjsade fönster. Det är ett hus som passar in i alla miljöer.

197,4 m² Invändig yta
6 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1,5-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Tidlöst och klassiskt i en perfekt kombination av förr och nu. Våra hus i den klassisk-traditionella stilen tilltalar många husköpare och du känner igen de tydliga karaktärsdragen i husmodellerna. Traditionellt sadeltak med tegelpannor, väl tilltagna mått på foder och knutbrädor, klassiskt spröjsade fönster och så den vackra fasaden förstås.

Här finns flexibla möjligheter för dig att anpassa utseendet med olika färgsättning, fasad eller färg på fönster och dörrar. Tack vare de flexibla valen kommer ditt hus att passa in i många olika miljöer. Bor du i en lantlig idyll eller tätbebyggt villaområde med gemytliga grannar? Ditt hus i den klassiskt traditionella stilen kommer att passa in utmärkt tack vare de många möjligheterna både i utförande och storlek.

Intresserad av Villa Komplett 197?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Komplett 197 kan även fås som

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår