Parhus, lägenheter och andra projekt

Bra Hus har under årens lopp samarbetat med både mindre och större byggbolag i såväl mindre som större projekt.

Bra Hus roll i Projekten har varierat beroende på samarbetspartner, allt ifrån leveranser av enskilda komponenter så som ytterväggar, takstolar, bärande innerväggar, lägenhetsskiljande innerväggar etc till kompletta leveranser av färdiga byggsatser och inredningar.

Här visas ett litet axplock av våra projekt under de senaste åren

Bra Hus har medverkat som en av aktörerna vid byggandet av allt ifrån styckehus, gruppshus, flerfamiljshus, förskolor, skollokaler till hotell, allt styrt utifrån byggherrens önskningar samt Bra Hus och våra samarbetspartners gemensamma förmåga att knyta ihop ett koncept där vi alla gör den del vi är bäst på.

Bra Hus produktion är rationell men bygger på principen att vi skall ha en mycket stor flexibilitet med stora möjligheter att anpassa vår produkt efter kundens önskemål. Av den anledningen har vi valt att inte bygga fast oss i produktionslösningar som tvingar oss att ge avkall på flexibiliteten.

Kontakta oss om du vill veta mer.

22 lägenheter i Gävle
1

22 lägenheter i Gävle

Projekt i Sälen – 150 lägenheter
2

Projekt i Sälen – 150 lägenheter

Hotell i Fjällnäs
3

Hotell i Fjällnäs

Förskola i Mora
4

Förskola i Mora

Kedjehus
5

Kedjehus

Lägenhet
6

Lägenhet

Parhus
7

Parhus

Parhus
8

Parhus

Parhus
9

Parhus

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Information med anledning av Corona