Ett stolt och stabilt familjeföretag sedan 1903

Vår långa historia, faktiskt 120 år, där vi upplevt både världskrig och allmänna upp- och nedgångar på marknaden, har gett oss en gedigen erfarenhet och kunskap. Vi har alltid satt kunden i fokus och har varit oerhört lyhörda för förändringar på marknaden. Vår kvalitet och vår flexibilitet är våra största styrkor, vilket ger oss en unik förmåga till kundanpassning. Idag levererar vi allt från lite enklare enplanshus till byggnader av mer komplex natur.

Närheten till skogens råvara

Närheten till skogens råvara

I hjärtat av Dalarnas skogsområden där furan växer rak och stark, lever och verkar vi inom Hedlunds-koncernen. Våra verksamheter är koncentrerade vid vackra Ore älv i Furudal, 4 mil norr om Rättvik. Hedlunds grundades av Reinhold Hedlund redan 1903 och idag ägs och drivs företaget av tredje och fjärde generationens familjemedlemmar. Familjekänsla och ansvarstagande har alltid präglat vårt företagande. Vi är ett personligt företag som gärna skapar personlig kontakt med alla våra kunder.

 En fabrik präglad av yrkesstolthet

En fabrik präglad av yrkesstolthet

Vi ser oss inte bara som en husleverantör, vi skapar tillsammans med våra kunder deras egna unika hem. Vårt huvudkontor och husfabrik finns belägna i Furudal. Vi har även ett Bra Hus-center i Borlänge med Teknik & Design-avdelning, köksritare samt delar av vår säljkår. Välkommen till ett stolt och stabilt familjeföretag med 120 års erfarenhet och yrkesstolthet.

Beställ katalog