Fridfull - vit
Fridfull -svart
Fridfull - röd

Villa Fridfull 158

Låt Villa Fridfull 158 bli huset du fyller med liv och energi. Husmodellen, som är en enplansvilla byggd i vinkel, har en klassisk-traditionell karaktär med sadeltak, vita knutbrädor och vackert spröjsade fönster. Tidlöst och klassiskt i en perfekt kombination av förr och nu.

 

Huset har tre sovrum, alla med klädkammare så att vardagslivet får plats också i garderoben. Det största sovrummet har en extra stor klädkammare, och dubbeldörrar ut mot terrassen. Här njuter du av alla årstider, men kanske extra mycket under sommaren när du kan gå direkt ut i trädgården i bara morgonrocken.

 

I det kombinerade köket och vardagsrummet umgås familj och vänner i en öppen planlösning under ryggåstaket. Kanske kan en öppen spis ge extra mycket mys när vädret är ruggigt? Eller önskar du en köksö för en extra portion köksglädje och spontanhäng? Kanske drömmer du om ett utekök på terrassen? När du får besök stänger du dörren till den stora tvättstugan med tillhörande stök, där fotbollsskor och träningskläder väntar på tvätt och tork, och slappnar istället av med samtal, skratt och en kaffe till.

 

Villa Fridfull 158 är ett praktiskt hus för vardagslivet men som också rymmer din längtan efter det som ger guldkant till vardagen.

158,4 m² Invändig yta
4 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Tidlöst och klassiskt i en perfekt kombination av förr och nu. Våra hus i den klassisk-traditionella stilen tilltalar många husköpare och du känner igen de tydliga karaktärsdragen i husmodellerna. Traditionellt sadeltak med tegelpannor, väl tilltagna mått på foder och knutbrädor, klassiskt spröjsade fönster och så den vackra fasaden förstås.

Här finns flexibla möjligheter för dig att anpassa utseendet med olika färgsättning, fasad eller färg på fönster och dörrar. Tack vare de flexibla valen kommer ditt hus att passa in i många olika miljöer. Bor du i en lantlig idyll eller tätbebyggt villaområde med gemytliga grannar? Ditt hus i den klassiskt traditionella stilen kommer att passa in utmärkt tack vare de många möjligheterna både i utförande och storlek.

Intresserad av Villa Fridfull 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Fridfull 158 kan även fås som

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår