Upptäck det prisvärda valet från Bra Hus

Med 120 års erfarenhet inom husproduktion har vi samlat på oss gedigen kunskap om vad som är tekniskt möjligt och vilka konstruktionslösningar som är mest ekonomiska. I vår strävan att erbjuda överkomliga alternativ utan att tumma på kvalitet kan vi stolt presentera vår husserie Smultronstället.

Genom att begränsa anpassningsmöjligheterna håller vi kostnaderna låga samtidigt som vi behåller vår höga standard.

Välkommen att upptäcka det prisvärda valet från Bra Hus

1-PLANSHUS

1,5-PLANSHUS

2-PLANSHUS

Att bygga ett hus av hög kvalitet behöver inte kosta mer!

När du köper ett Smultronställe får du ett hus av lika hög kvalitet som våra övriga hus i vårt sortiment, men till en lägre kostnad. Läs mer om hur vi tänkt när vi skapat serien.

Kvalitet behöver inte alltid kosta mer!

Kvalitet behöver inte alltid kosta mer!

Nej, precis så är det! Det behöver inte vara dyrt att bygga ett nytt hus. Många gånger är det till och med billigare att bygga ett nytt hus än att köpa och renovera ett befintligt. Vi på Bra Hus förstår att ekonomin är en avgörande faktor när man väljer sitt boende. Kvalitet gör vi aldrig avkall på! För att hålla kostnaderna nere har vi istället låtit våra arkitekter optimera husens utformning så att du som kund får så mycket som möjligt för pengarna.

Samma höga kvalitet

Samma höga kvalitet

Kvalitet är inget vi gör avkall på, vilket innebär att även våra husmodeller i serien Smultronstället har samma gedigna konstruktion som våra övriga hus. Men för att hålla nere kostnader så mycket som möjligt har vi valt att rita våra Smultronställen i en fastställd standard och begränsa möjligheterna till tillval. 

Fastslagen standard

Fastslagen standard

Våra arkitekter har utgått från funktion och estetik när de skapat serien. För att kunna hålla nere kostnaden har husen därför en fastslagen standard i sin planlösning och vår kunniga interiöravdelning har redan gjort ett urval av standard och tillvalsprodukter. Husen är således optimerade redan i utgångsläget.

Är kvalitet alltid dyrt?

Är kvalitet alltid dyrt?

Nej såklart inte. När du ska bygga ditt drömhus bör du först bestämma hur viktig kvaliteten är för dig? Vi på Bra Hus menar att hög kvalitet med en genomarbetad konstruktion ger ett mer hållbart och stabilt hus över tid. Vi vill och utgår från att du jämför oss med andra husleverantörer, för att du verkligen ska veta vad du köper i slutändan. Vi vet att om du köper ett Bra Hus så får du ett hus av hög kvalitet, som är tyst och rejält och med en hög utgångsstandard. Detta gäller självfallet även våra modeller i serien Smultronstället

Se Bra Hus konstruktion här 

Smarta planlösningar för alla tider i livet!

Smarta planlösningar för alla tider i livet!

Vår långa historia har gett och ger oss mängder med erfarenhet samt inte minst feedback från våra kunder. Detta har vi sedan tagit vidare till våra husmodeller. Serien Smultronstället är inget undantag utan även i dessa modeller har vi vägt in både erfarenhet och kundfeedback och skapat smarta planlösningar med bra flöden anpassade för olika vardagsbehov och olika tider i livet.

Väl genomtänkta planlösningar

Väl genomtänkta planlösningar

Flödet i ett hus är oavsett familjestorlek viktigt. Utgå därför från dig och din familjs behov idag och hur du tror det ser ut i framtiden. Behovet av antal sovrum kan betyda mycket för dig nu men i ett senare skede i livet kanske dessa skall användas och nyttjas på annat sätt. Trots att våra modeller i serien har en fastslagen standard kan det ändå finnas flexibla möjligheter.  

Ryggåstak som standard i de flesta modeller

Ryggåstak som standard i de flesta modeller

Ett hus behöver inte alltid vara stort för att ändå upplevas luftigt. Ryggåstaket är en av detaljerna våra arkitekter tagit med när de skapat några av våra modeller. Ryggåstak skapar en härlig och luftig atomsfär och bidrar inte bara inte bara till att få en liten yta att upplevas större än den är, utan det ökar även mängden ljusinläpp.

Klädkammare och garderober

Klädkammare och garderober

Förvaring brukar vara den detalj som inte prioriteras, men som är en otroligt viktig del för att underlätta din vardag. Kärt barn har många namn sägs det och i några av våra modeller hittar du klädkammare eller en walk-in closet, vilket är samma sak egentligen. I våra planritningar har vi ritat in garderober i alla sovrum, som är tillval i serien. Här kan du självklart välja att köpa till garderober eller platsbygga själv. Men utgå nästan alltid från att du aldrig kan få för mycket förvaring. Om du har ett sovrum över kan det också fungera som ett praktiskt utrymme för just förvaring.

”Vardagslyx” -javisst!

”Vardagslyx” -javisst!

Husen är optimerade i syfte att ge dig som kund så mycket som möjligt för pengarna, därmed är möjligheterna till individuella anpassningar något begränsade i standardutförande. Vi har dock valt att förutom en redan hög utgångsstandard ge dig som kund möjlighet att uppgradera vissa valda delar utan att kostnaden blir orimligt hög. Vi vet att lite lyx i vardagen betyder mycket och har därför skapat en prisvärd paketering som vi kallar Vardagslyx. Det innebär att du har möjlighet att uppgradera standarden i kök och wc/dusch. Skulle du som kund ändå vilja ändra planlösningen i ett Smultronställe så finns självklart även den möjligheten. Prata med din säljare om vilka möjligheter du har samt vad det kan kosta.

Lagom urval av tillval

Lagom urval av tillval

Husen har en hög standard i utgångsläget. Men vissa av detaljerna kan du ersätta med annat, om du vill.

Se vilka möjligheter du har här 

Sätt en guldkant i ditt hem

Sätt en guldkant i ditt hem

I vardagslyxpaketet uppgraderar du både ditt kök och wc/dusch, bland annat genom att byta från skåp med luckor till mer praktiska lådor. Du har också möjlighet att göra ytterligare tillval genom att t ex byta kulör på dina skåpsluckor.

Små tillval behöver inte kosta för mycket

Små tillval behöver inte kosta för mycket

Precis så är det! Små ändringar kan göra stor skillnad på husets utseende både in- och utvändigt, det gäller även våra Smultronställen. Bara genom att byta från vita till svarta fönster får huset en helt annan karaktär. Ytterdörren går också att få i en annan kulör.

Klicka här för att läsa mer om standard och tillval för Smultronstället och vilka valmöjligheter du har. 

Beställ katalog