Idyll - vit
Idyll - gul
Idyll - röd

Villa Idyll 194

Entréplan

Kom hem till Villa Idyll 194, ett klassiskt traditionellt hus med stora öppna umgängesytor. De pampiga dubbeldörrarna välkomnar dig och öppnar upp till husets entrédel med hall och genomsikt till terass och trädgård. Här är ytorna generösa och den öppna planlösningen rymmer kök, matplats och flexibel yta för umgänge. Flexibilitet i husets entréplan ger dig möjlighet för en köksö utan att det blir trångt. Vinkeln i vardagsrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum om det behövs, eller som ett hemmakontor.

Överplan

En trappa upp finns sovrummen samlade tillsammans med badrum och ytterligare ett allrum. Kanske passar det som ett bibliotek eller sällskapsyta för barnen i familjen? Eller vill du utveckla planlösningen för att göra ytterligare ett sovrum? Låt dina drömmar forma huset! Villa Idyll 194 är ett hus med flexibla möjligheter. Det är ett tidlöst och klassiskt hem i en perfekt kombination av förr och nu.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

 

 

193,7 m² Invändig yta
4-7 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

LÄTTSAM SNICKARGLÄDJE OCH SYMMETRISK UTFORMNING

Med tidlös och klassisk snickarglädje i en perfekt kombination av förr och nu, får husen en trygg, familjär och romantisk karaktär. Dess klassiska utseende med väl tilltagna foder och knutbrädor, ett klassiskt sadeltak med tegelpannor och fönster med spröjs ger en känsla av lantlig skönhet. Val av fasadfärg gör också att husens uttryck kan förändras och det gör att de också passar in i de flesta miljöer.Klassisk traditionell stil är den mest populära stilen hos våra kunder.

Livet i

Huset bjuder in till sällskapskvällar och härliga stunder med storfamiljen som får plats på de generösa ytorna på bottenplan. Flytta ut umgänget direkt från köket till terrassen utanför när vädret tillåter, och samla hela släkten i det stora vardagsrummet till firande och högtider. Kanske älskar du att umgås i köket och vill inkludera en köksö som bjuder in till spontan samvaro och ytterligare matglädje?

Intresserad av Villa Idyll 194?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Visningar av huset
Beställ katalog