Idyll - vit
Idyll - gul
Idyll - röd

Villa Idyll 194

Villa Idyll är ett klassiskt-traditionellt hus med stora öppna ytor. Med sin stående och liggande panel, det klassiska sadeltaket med tegelpannor tillsammans med de vita knutbrädorna och vackert spröjsade fönster att huset får den exteriöra karaktär den förtjänar De pampiga dubbeldörrarna välkomnar till den öppna och generösa planlösningen med kök, matplats och vardagsrum. Den stora ytan i köket gör det även möjligt att få plats med en köksö, utan att det upplevs trångt.  I en del av vardagsrummet går det även att enkelt göra ett extra sovrum för den stora familjen. På nederplan finns också en wc/dusch och en rymlig tvättstuga med groventré. På överplan finns fyra sovrum varav ett har en rymlig klädkammare. Det väl tilltagna allrummet ger möjlighet för ännu ett sovrum för den stora familjen.

 

Villa Idyll är ett hus med flexibla möjligheter. De stora ytorna som endera nyttjas i sin befintliga planlösning eller också enkelt kan ändras till extra sovrum om behovet finns.

 

193,7 m² Invändig yta
4-6 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den Klassisk - traditionella stilen en stil som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor samt väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden förstärker dess karaktär ytterligare. Med den Klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, fasad, färg på fönster och dörrar kan exteriören lätt byta utseende. Flexibiliteten gör att husen passar in i många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

Intresserad av Villa Idyll 194?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår