Villa Omtanke 177

Välkommen till möjligheternas hus, Villa Omtanke 177. Det här är husmodellen för dig som drömmer om ett klassiskt traditionellt hus med pampig entré, fönster med utsprång, stora sällskapsytor och sovrum med dressing room.

 

Låt planritningen för detta klassiska hus med sadeltak bli början till planen för din husdröm. Lek med tanken att krypa upp i en fåtölj vid den öppna spisen när vädret är ruggigt, samla hela familjen till gemensam söndagsmiddag vid matbordet i utsprånget och att kanske göra ett gästrum av vardagsrumsdelen i hörnan på bottenplan. Vill du ha ett kontor i ett av sovrummen på övre plan? Och hur vill du planera ditt stora dressing room i sovrummet? Låt möjligheterna blomstra och landa de idéer du och din familj trivs allra bäst med.

 

Utsprången på nedre och övre plan bjuder in till vackert ljusinsläpp och en exteriör med ett klassiskt traditionellt utseende. Klassiskt sadeltak, vita knutbrädor och spröjsade fönster bidrar till den vackra karaktären av ett klassiskt traditionellt hus.

 

Villa Omtanke 177 är ett hus med stora möjligheter som tar hänsyn till det liv du och din familj vill leva för att må bra.

177,1 m² Invändig yta
Klassisk traditionell Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Tidlöst och klassiskt i en perfekt kombination av förr och nu. Våra hus i den klassisk-traditionella stilen tilltalar många husköpare och du känner igen de tydliga karaktärsdragen i husmodellerna. Traditionellt sadeltak med tegelpannor, väl tilltagna mått på foder och knutbrädor, klassiskt spröjsade fönster och så den vackra fasaden förstås.

Här finns flexibla möjligheter för dig att anpassa utseendet med olika färgsättning, fasad eller färg på fönster och dörrar. Tack vare de flexibla valen kommer ditt hus att passa in i många olika miljöer. Bor du i en lantlig idyll eller tätbebyggt villaområde med gemytliga grannar? Ditt hus i den klassiskt traditionella stilen kommer att passa in utmärkt tack vare de många möjligheterna både i utförande och storlek.

Interiör

Intresserad av Villa Omtanke 177?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår