Villa Omtanke 177

Entréplan

Välkommen in i Villa Omtanke 177, som är husmodellen för dig som drömmer om ett klassiskt traditionellt hus med pampig entré, fönster med utsprång, stora sällskapsytor och sovrum i entréplan. Här kan du samla hela familjen till gemensamma middagar. Ytan på entréplan skapar även flexibla möjligheter om du behöver ett extra sovrum, gästrum eller ett hemmakontor. Exteriörens utseende bidrar till den vackra karaktären av ett klassiskt traditionellt hus som passar in i många olika miljöer.

Överplan

På husets överplan finns tre sovrum, badrum och allrum. I det stora föräldrasovrummet finns ett generöst dressing room, som ger bra överblick med en naturlig indelning. Allrummet har fint ljusinsläpp, vilket skapar en härlig atmosfär. En perfekt yta för familjens ungdomar eller husets gäster.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

177,1 m² Invändig yta
5-7 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

LÄTTSAM SNICKARGLÄDJE OCH SYMMETRISK UTFORMNING

Med tidlös och klassisk snickarglädje i en perfekt kombination av förr och nu, får husen en trygg, familjär och romantisk karaktär. Dess klassiska utseende med väl tilltagna foder och knutbrädor, ett klassiskt sadeltak med tegelpannor och fönster med spröjs ger en känsla av lantlig skönhet. Val av fasadfärg gör också att husens uttryck kan förändras och det gör att de också passar in i de flesta miljöer.

Klassisk traditionell stil är den mest populära stilen hos våra kunder.

Livet i

Låt planritningen för detta klassiska hus med sadeltak bli början till planen för din husdröm. Lek med tanken att krypa upp i en fåtölj vid den öppna spisen när vädret är ruggigt, samla hela familjen till gemensam söndagsmiddag vid matbordet i utsprånget och att kanske göra ett gästrum av vardagsrumsdelen i hörnan på bottenplan. Vill du ha ett kontor i ett av sovrummen på övre plan? Och hur vill du planera ditt stora dressing room i sovrummet? Låt möjligheterna blomstra och landa de idéer du och din familj trivs allra bäst med.

Intresserad av Villa Omtanke 177?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Visningar av huset
Beställ katalog