Villa Omtanke 177

Villa Omtanke är ett hus med stora möjligheter. Med stående och liggande panel, det klassiska sadeltaket med tegelpannor tillsammans med de vita knutbrädorna och vackert spröjsade fönster blir Villa Omtanke ett klassiskt traditionellt hus i sin karaktär. De pampiga dubbeldörrarna välkomnar till en generös öppen planlösning med kök, matplats och stor umgängesyta. Det väl prydda utsprånget vid matplatsen ger ett vackert ljusinsläpp. Med en utgång mot trädgården öppnar huset upp för ett liv nära naturen. På nederplan också badrum och tvättstuga med grovéntre. Den väl tilltagna ytan i vardagsrummet öppnar för flexibilitet, vilket gör att en del av ytan enkelt kan göras om till hemmakontor, lekrum eller ett extra sovrum för den stora familjen. Överplan har tre sovrum, varav ett med generöst dressing room med ingång från två sidor, som med fördel också kan användas som förrådsyta eller ett extra sovrum. Wc och dusch ligger väl placerad i mitten i allrummet.

177,1 m² Invändig yta
Klassisk traditionell Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den Klassisk - traditionella stilen en stil som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor samt väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden förstärker dess karaktär ytterligare. Med den Klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, fasad, färg på fönster och dörrar kan exteriören lätt byta utseende. Flexibiliteten gör att husen passar in i många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

Interiör

Intresserad av Villa Omtanke 177?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår