Vill du bli en del av vårt Bra Hus-team?

Vår fantastiska kvalitet och flexibilitet ger oss en unik förmåga till kundanpassning och vi levererar idag allt från det lite enklare 1-planshuset till byggnader av mycket komplex natur. Vi ser oss inte bara som en husleverantör, vi förverkligar husdrömmar och skapar tillsammans med våra kunder deras egna unika hem.

Vi söker nu en till agent till vårt team stationerad i Östersund med omnejd. Är det du?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja hus och skapa goda kundrelationer. Du bearbetar din lokala marknad och är kunden behjälplig genom hela resan från offert till inflyttning.

Som person är du social, engagerad, strukturerad, lösningsfokuserad och positiv. Du tycker om att samarbeta med andra människor.

Uppdraget avser ett agentavtal, vilket innebär att du redan har eller är beredd att starta eget företag.

Tidigare försäljningserfarenhet är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete med husförsäljning ses som mycket meriterande.

Distriktet Östersund är upparbetat och innefattar även ett brett kontaktnät på entreprenadsidan.

Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta vår vice VD Jan Trogen på e-mail: jan.trogen@brahus.se

Din ansökan skickar du till jan.trogen@brahus.se  Skriv "Ansökan säljare i Östersund i ämnesraden,eller skicka din annons till

Bra Hus

Att: Jan Trogen (märkt kuvertet " Östersund")

Järnvägsgatan 12

79070 Furudal

 

Ta chansen och bli del av vårt Bra Hus-team med många härliga medarbetare och en fantastisk produkt!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår