Långsiktighet och omtanke

Vi har funnits i snart 120 år och vi siktar på att finnas minst lika länge till och fortsätta skapa bättre livskvalitet för våra kunder. Vi tänker långsiktigt och bygger relationer för framtiden.

Vi levererar kvalitet och ett riktigt hantverk från Dalarna sedan 1903. Bra Hus produkt består av en unik rejäl konstruktion som står sig över tid.

Med en fantastisk råvara från eget sågverk vågar vi sticka ut hakan och säga att vi kan trä. Vi erbjuder en hög standard redan i utgångsläget för att få ett bra hus. Vi anpassar huset efter kundens behov och kunden kan välja att köpa ett av våra kataloghus eller själv komma med önskemål om hur huset ska utformas och utrustas.

Hos oss blir du varmt och personligt mottagen oavsett om du är kund, medarbetare, säljare eller leverantör. Vi värnar om bygden och att säkra arbetstillfällen för våra medarbetare. Hos oss är medarbetare eller kunden inte bara en siffra utan det viktigaste vi har. Vi är stolta för varje kund som väljer ett Bra Hus och vill att varje kund ska vara nöjd. Kunden har alltid möjlighet att besöka vår husfabrik och se sitt eget hus tillverkas. Vi värnar om att kunden ska få en trevlig resa mot sitt nya hem.

Affärsidé

Affärsidé

Vi är det personliga familjeföretaget som erbjuder kvalitativa trähus, anpassade efter kundens behov, till privata konsumenter samt företag. Vi har kunden i fokus och levererar en kvalitet, som över tid ger ett bestående värde.

Mission

Mission

Vi bidrar till ökad livskvalitet och hjälper kunden med en av de viktigaste investeringarna i livet genom att leverera hem att trivas i länge och med en kvalitet som ger ett bestående värde.

Vision

Vision

Vår vision är 100% nöjda kunder och med medarbetare som älskar sitt jobb.

Beställ katalog