Vit
Svart
Röd

Utsikten 197

Ladhusets stående och ljusa panel, tillsammans med en midjeplåt och takplåt i svart, ger ett lätt och ljust intryck som lätt smälter in i omgivningen i det öppna landskapet eller vid havet. Huset är i ett och ett halvt plan och har stora fönster med eller utan spröjs i svart vilket ger huset en modern karaktär. Ladhuset Lunden finns i samma utförande som ett  1-planhus.

197,4 m² Invändig yta
6 Antal rum
Ladhus Husstil
1,5-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Skissa på huset Spegelvänd 3D-planritning
Skissa på huset Rättvänd 3D-planritning
Skissa på huset Spegelvänd planlösning
Skissa på huset Rättvänd planlösning

Tidlöst och avskalat

Med sin avskalade karaktär smälter ladhuset lätt in i våra svenska miljöer – vid havet, på ängen, fjället i skogläntan och i mer tätbebyggda områden.

Vårt stilpaket med högt sadeltak i plåt, naturnära färger, stående panel, mörka spröjsade fönster, smala foder, plåtmidja och kort takfot, ger ett modernt ombonat intryck i en stil som håller länge och som känns naturlig.

Högt sadeltak med plåttäckning och stående panel
Naturnära färger
Stora fönster
Plåtmidja och kort takfot
Smala foder
Mörka spröjs

Livet i

Utsikten 197 är ett minimalistiskt ladhus med högt i tak och stora öppna ytor som skapar rymd och en välkomnande miljö. Med en jordnära färgskala och stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp, blir rummen och den öppna planslösningen en del av naturen. En avstressande miljö för vardagsliv med familjen och för umgänge med vänner under middagar och fest.

Intresserad av Utsikten 197?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Information med anledning av Corona