Klassisk modern - Stilren arkitektur

Med enkla former och raka linjer är de klassisk moderna husen både tidlösa och avskalade i sin karaktär. Dess klassiska utseende med smala foder och knutbrädor, klassiskt sadeltak med tegelpannor och en variation av både normalstora till stora fönster gör att de får ett minimalistiskt utryck. Val av fasadfärg gör att husen passar in i de flesta miljöer.Klassisk modern stil är en kombination mellan funkis och traditionell stil.

Avskalat och lagom

Avskalat och lagom

Dessa hus kännetecknas av en härlig kombination av klassisk stil och funkis, vilket gör de klassiskt moderna husen avskalat, tidlösa och moderna i sin karaktär. 

Karaktärsdrag

Liggande/stående panel

Liggande/stående panel

Panelsättningen på klassiskt moderna hus kan variera mellan liggande panel eller en kombination av både stående och liggande. 

Smala foder och knutbrädor

Smala foder och knutbrädor

Samtliga klassiskt moderna hus har smala foder och knutbrädor som förstärker den avskalade karaktären.

Klassiskt sadeltak med tegelpannor

Klassiskt sadeltak med tegelpannor

Klassiskt sadeltak med tegelpannor är det som passar stilen allra bäst. Tegelpannorna finns i en mängd olika kulörer, välj den färg som passar till just ditt hus.

Normalstora till stora fönster utan spröjs

Normalstora till stora fönster utan spröjs

Storlekarna på fönsterpartierna är en kombination av både normalstora till stora fönster,  vilket ger både ett fint ljusinsläpp men också en modern touch på ditt hus.

Upptäck våra hus i klassisk modern stil

Beställ katalog