Lycka svart
Lycka - brun
Lycka grå

Villa Lycka 143

Lev livet så som du drömmer om i tidlösa Villa Lycka 143. Rama in huset med en terrass med utgång från köket och lev lika mycket inne som ute. Husets umgängesytor ger plats till alla trots att ni är många. Entrén är välkomnande och bjuder in till vardagsrum och allrum. Det separata allrummet med de två sovrummen är en perfekt plats för familjens barn och ungdomar att leka eller dra sig undan på. Köket är stort och luftigt och ger plats även för en köksön för både matlagning och gemensamma bullbak. 

Det stora föräldrasovrummet har ett eget badrum och klädkammare samt inbjudande dubbeldörrar direkt ut till terrass och trädgård. Tvättstugan har egen groventré och är praktiskt placerad nära två av sovrummen.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

143,1 m² Invändig yta
5 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

STILREN ARKITEKTUR

Med enkla former och raka linjer är de klassisk moderna husen både tidlösa och avskalade i sin karaktär. Dess klassiska utseende med smala foder och knutbrädor, klassiskt sadeltak med tegelpannor och en variation av både normalstora till stora fönster gör att de får ett minimalistiskt utryck. Val av fasadfärg gör att husen passar in i de flesta miljöer.Klassisk modern stil är en kombination mellan funkis och traditionell stil.

Liggande panel
Snedkarmsfönster eller så kallade fria former på fönster
Smala foder och knutbrädor

Livet i

Entrén är välkomnande och bjuder in till vardagsrum och allrum. Det är enkelt för barnens kompisar att smita in direkt till allrummet och tillbringa resten av kvällen där medan ni andra äter middag i lugn och ro. Köket är stort och luftigt och köksön bjuder in till matlagning eller gemensamma bullbak. Eller kanske är det tanken på ett master bedroom som lockar allra mest? Med eget badrum, klädkammare och de inbjudande dubbeldörrarna direkt ut till terrass och trädgård blir ditt sovrum en oas som ger dig återhämtning.

Intresserad av Villa Lycka 143?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog