Solid - grå
Solid - vit
Solid - svart
Solid - brun

Villa Solid 177

Kliv in i Villa Solid 177, ett hus i klassisk modern stil med minimalistisk känsla. I direkt anslutning till hallen möts du av husets hjärta med kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Det stora sovrummet ligger vilsamt längst ut i ena delen av huskroppen med en walk-in closet och altandörr till trädgården. I den här delen av huset finns också ett stort badrum och kontor för den som vill jobba hemifrån. I den andra delen av huskroppen samsas tre sovrum och ett eget allrum. Perfekt för barn och ungdomar som önskar en egen yta utan att störa, eller bli störda.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

177,1 m² m² Invändig yta
7 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

STILREN ARKITEKTUR

Med enkla former och raka linjer är de klassisk moderna husen både tidlösa och avskalade i sin karaktär. Dess klassiska utseende med smala foder och knutbrädor, klassiskt sadeltak med tegelpannor och en variation av både normalstora till stora fönster gör att de får ett minimalistiskt utryck. Val av fasadfärg gör att husen passar in i de flesta miljöer.Klassisk modern stil är en kombination mellan funkis och traditionell stil.

Livet i

Villa Solid 177 kan bli det hus du alltid drömt om. Umgås tillsammans eller njut av egentid med alla husets möjligheter. Ljusinsläppet bjuder in till härligt mycket liv och du är alltid nära naturen och årstiderna.

Ett tidlöst, modernt hus där hela familjen får plats

Intresserad av Villa Solid 177?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog