Solid - grå
Solid - vit
Solid - svart
Solid - brun

Villa Solid 177

Kliv in i Villa Solid, ett hus i klassisk-modern stil med minimalistisk känsla. Huset har smalare knutbrädor, foder och vindskivor - och generösa fönsterpartier som ger huset sitt karaktäristiska utseende. I den här enplansvillan får hela livet plats.

En rymlig entré tar emot familj och gäster. Leriga träningsskor ställs undan och torkar upp i tvättstugan med separat ingång. Husets hjärta öppnar upp sig med kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Njut av stora fönsterpartier som vetter mot trädgården och dubbeldörrar i glas, så att du enkelt kan skörda färska örter direkt från dina planteringar.

Det stora sovrummet ligger vilsamt längst ut i ena delen av huskroppen med walk-in-closet och altandörr som öppnar upp till trädgården. Häng ut sängkläderna att vädras i sommarsolen! Här finns också det stora badrummet med plats för dusch och badkar, och ett rymligt kontor för smidigt hemmajobb. I den andra delen av huskroppen samsas tre sovrum och ett eget allrum. Perfekt för barn och ungdomar som önskar en egen yta utan att störa – eller bli störda. Alla sovrummen har stora fönster med gott om ljusinsläpp. Kanske används ett av dem som yogarum?

Villa Solid kan bli det hus du alltid drömt om. Umgås tillsammans eller njut av egentid med alla husets möjligheter. Ljusinsläppet bjuder in till härligt mycket liv och du är alltid nära naturen och årstiderna.

177,1 m² m² Invändig yta
7 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

Med enkla former och rena linjer är husen avskalat tidlösa och moderna. Med fönster utan spröjs och smala foder, går husen bortom trender och passar in på många olika platser. Det klassiska sadeltaket med tegelpannor blir husen naturligt hållbara över tid och smälter in i de flesta miljöer.

Med smarta och flexibla planlösningar som möter alla behov, utan att behöva kompromissa har de flesta av våra hus i serien generösa ytor för alla tider i livet ,som exempelvis hemmakontor, extra sovrum men också plats för umgänge.

Intresserad av Villa Solid 177?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Boka digitalt möte