Ladhus med skandinavisk naturkänsla och minimalistisk karaktär

Med sin avskalade karaktär smälter ladhuset lätt in i våra svenska miljöer – vid havet, på ängen, fjället, i skogläntan, men även i mer tätbebyggda områden.

Karaktärsdragen med de höga sadeltaket i svart eller mörkgrå, naturnära färger på fasaden, stående panel, mörka spröjsade fönster, smala foder, plåtmidjan och den korta takfoten gör att stilen får ett modernt och ombonat intryck som håller länge och som känns naturlig.

Våra ladhus illustreras med plåttak och är en tillvalsprodukt. Tegelpannor ingår enligt standard på alla våra hus.

Tidlöst och avskalat

Tidlöst och avskalat

Med lika delar klassisk byggnadstradition och nutida skandinavisk naturkänsla är våra ladhus en plats och ett hem som ger en rogivande atmosfär. Ett minimalistiskt hus med högt i tak och stora öppna ytor som skapar rymd och en välkomnande miljö.

Med en jordnära färgskala och stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp, blir rummen en del av naturen. En avstressande miljö för vardagsliv med familjen och för umgänge med vänner under middagar och fest.

Karaktärsdrag

Högt sadeltak med plåttäckning och stående panel

Högt sadeltak med plåttäckning och stående panel

Naturnära färger

Naturnära färger

Stora fönster

Stora fönster

Plåtmidja och kort takfot

Plåtmidja och kort takfot

Smala foder

Smala foder

Mörka spröjs

Mörka spröjs

Upptäck våra ladhus

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår