Briljant - svart
Briljant - grå
Briljant - vit

Villa Briljant 156

Med liggande panel, klassiskt sadeltak med tegelpannor, minimala foder och knutbrädor skapas en tidlös enplansvilla i klassisk-modern stil som passar in på många olika platser. Huset har en smart planlösning för familjen, med en barn/ungdomsdel och en föräldrar del. Den generöst tilltagna ytan i mitten av huset inbjuder till trevligt umgänge tillsammans. Ryggåstaket i kök – och vardagsrum gör ytan än mer luftig och förstärker känslan av rymd. På ena sidan av huset hittar man två sovrum, allrum och ett badrum. Den flexibla ytan i allrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum, för den stora familjen. Flexibiliteten av ytan i den delen av huset gör att rummen kan nyttjas på många olika sätt, -som gästrum, hemmakontor, hobbyrum, lek yta för dom små barnen, men också som ungdomsdel för de lite större. Andra sidan av huset intill hallen finner du ytterligare ett badrum, tvättstuga med groventré och ett föräldrasov med en generöst tilltagen Walk-in garderob.

 

Villa Briljant är ett hus med många möjligheter. Flexibiliteten av ytorna gör huset helt enkelt briljant.

155,5 m² Invändig yta
5 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

Med enkla former och rena linjer är husen avskalat tidlösa och moderna. Med fönster utan spröjs och smala foder, går husen bortom trender och passar in på många olika platser. Det klassiska sadeltaket med tegelpannor blir husen naturligt hållbara över tid och smälter in i de flesta miljöer.

Med smarta och flexibla planlösningar som möter alla behov, utan att behöva kompromissa har de flesta av våra hus i serien generösa ytor för alla tider i livet ,som exempelvis hemmakontor, extra sovrum men också plats för umgänge.

Intresserad av Villa Briljant 156?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Briljant 156 kan även fås som

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår