Briljant - svart
Briljant - grå
Briljant - vit

Villa Briljant 156

Låt livet leka i Villa Briljant 156. Husets hjärta består av den stora umgängesytan i kök och vardagsrum. En öppen och luftig planlösning med stora fönster för vackert ljusinsläpp. Villan är i tidlös, klassisk modern stil. Den rymliga entrén tar emot hela familjen och vänner.  I köksdelen med en köksö får både långkok och trevliga middagar plats. Det stora sovrummet med en generös walk-in closet ligger väl placerat i ena delen av huset och resterande sovrum med allrum ligger separat i den andra delen.

Villa Briljant 156 är en tidlös, välplanerad villa i lagom storlek.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

155,5 m² Invändig yta
5 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

STILREN ARKITEKTUR

Med enkla former och raka linjer är de klassisk moderna husen både tidlösa och avskalade i sin karaktär. Dess klassiska utseende med smala foder och knutbrädor, klassiskt sadeltak med tegelpannor och en variation av både normalstora till stora fönster gör att de får ett minimalistiskt utryck. Val av fasadfärg gör att husen passar in i de flesta miljöer.Klassisk modern stil är en kombination mellan funkis och traditionell stil.

Smala foder och knutbrädor
Klassiskt sadeltak
Stora fönster ger ett vackert ljusinsläpp

Livet i

Villa Briljant 156 bjuder in till både liv och lek tack vare den härliga planlösningen och de stora gemensamma ytorna. Det här är ett hus att trivas i genom hela livet. 

Kommer du hem från en regnig och lerig löprunda med hunden? Inga problem, kom in genom groventrén! I köksdelen får både långkok, julbak och trevliga middagar plats. Här njuter du även av det generöst ljusinsläppet från de stora fönsternapartierna som vetter mot båda hållen. Husets flexibla planlösning gör det möjligt att tillgodose allas behov, kanske vill barnen  dra sig undan till det andra allrummet? eller så är det du som myser där med en bok i soffan medan resten av familjen stökar undan middagen.

Intresserad av Villa Briljant 156?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Briljant 156 kan även fås som

Visningar av huset
Beställ katalog