New England - Romantiskt och pampigt

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven. De ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden.

Symmetri och stolt arkitektur

Symmetri och stolt arkitektur

Stilen är skapad med symmetri och stolt arkitektur. Med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och de klassiskt tätspröjsade fönsterna får husen en romanstiskt och pampig känsla. Med en inramning av Bra Hus egenutvecklade dekorlist runt foder, pelare och tak ges husen ett gediget och genomarbetat intryck. I några av våra New Englandhus är innertakshöjden över normalhöjd för att förstärka dess karaktär ytterligare.

Husens flexibla planlösningar har inte bara generösa umgängesytor, utan möjligheter att skapa ytrymmen för alla tider i livet, som exempelvis extra sovrum, gästrum eller hemmakontor.

Karaktärsdrag

Liggande panel

Väl tilltagna knutbrädor

Klassiskt sadeltak med tegelpannor

Tätspröjsade fönster

Av Bra Hus utvecklade foder samt dekorlister vid stolpar och längs takfoten

Upptäck våra hus i New England stil

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår