Optimal 158 - vit
Optimal 158 - svart
Optimal 158 - grå
Optimal 158 - beige

Villa Optimal 158

Sparka av dig skorna i entrén till Villa Optimal 158 och kom in till ett hus med många möjligheter. Här kan livet breda ut sig i ett hus med tydlig indelning och flöde. Tre av de totalt fyra sovrummen är väl placerade tillsammans för att göra gränsen mellan sov- och vakendel än tydligare. Varje sovrum har generösa klädkammare, vilket underlättar för ordning och reda.  Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar en fin plats för umgänge tillsammans med familj och vänner. 

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

158,4 m² Invändig yta
5 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

STILREN ARKITEKTUR

Med enkla former och raka linjer är de klassisk moderna husen både tidlösa och avskalade i sin karaktär. Dess klassiska utseende med smala foder och knutbrädor, klassiskt sadeltak med tegelpannor och en variation av både normalstora till stora fönster gör att de får ett minimalistiskt utryck. Val av fasadfärg gör att husen passar in i de flesta miljöer.Klassisk modern stil är en kombination mellan funkis och traditionell stil.

Höga fönster ger ett smakfullt ljusinsläpp
Smala foder och knutbrädor
Klassiskt sadeltak med tegelpannor

Livet i

Låt Villa Optimal 158 ge liv till dina husdrömmar och fyll det med allt det du längtar efter. Här är huset med mycket yta och många möjligheter. Samlas i köket med en varm kopp te, eller ta koppen med er ut på terassen? Kanske vill någon hänga i vardagsrummet istället? Den öppna planlösningen ger plats åt alla. Ytan i huset är optimal för bullriga storfamiljer eller om du lever ett aktivt liv.

Intresserad av Villa Optimal 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog