Oprimal - vit
Oprimal - svart
Oprimal - grå
Oprimal - brun

Villa Optimal 158

Sparka av dig skorna i entrén till Villa Optimal och kom in till ett hus med många möjligheter. Detta hus är i klassisk-modern stil med smalare knutbrädor, foder och vindskivor, ryggåstak och stora fönsterpartier som ger huset sitt karaktäristiska utseende.

Här kan livet bre ut sig i ett hus med tydlig indelning och flöde. Tre av de totalt fyra sovrummen är placerade tillsammans för lugn och ro. Varje sovrum har generösa klädkammare vilket underlättar för ordning och reda. Det stora badrummet, med plats för badkar för den som önskar, bjuder in till lugna stunder när vädret är ruggigt. Eller samlas i köket med en varm kopp te. Här finns stora fönster och altandörr ut mot trädgården. Kanske vill någon hänga i vardagsrummet istället? Den öppna planlösningen ger plats åt alla. I direkt anslutning till vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum för övernattande vän eller släkting. Eller blir detta rum ett kontor eller hobbyrum?

Entrédelen till huset rymmer hall, tvättstuga med separat ingång, och badrum med plats för dusch. Ytan är optimal för bullriga storfamiljer eller om du lever ett aktivt liv.

Låt Villa Optimal ge liv till dina husdrömmar och fyll det med allt det du längtar efter. Här är huset med mycket yta och många möjligheter och med stora fönster som bjuder in ljus och liv.

158,4 m² Invändig yta
5 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

Med enkla former och rena linjer är husen avskalat tidlösa och moderna. Med fönster utan spröjs och smala foder, går husen bortom trender och passar in på många olika platser. Det klassiska sadeltaket med tegelpannor blir husen naturligt hållbara över tid och smälter in i de flesta miljöer.

Med smarta och flexibla planlösningar som möter alla behov, utan att behöva kompromissa har de flesta av våra hus i serien generösa ytor för alla tider i livet ,som exempelvis hemmakontor, extra sovrum men också plats för umgänge.

Intresserad av Villa Optimal 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Boka digitalt möte