Fröjd - 3
Fröjd - svart
Fröjd - grå
Fröjd - vit

Villa Fröjd 131

Njut av att komma hem till Villa Fröjd 131. Denna välplanerade enplansvilla är ritad med tidlös elegans och ger dig effektiva kvadratmetrar och extra mycket ljusinsläpp. Stora fönster och dubbla altandörrar från både kök och vardagsrum lockar dig ut till det goda livet i trädgården.

 

Villa Fröjd är ett klassiskt modernt hus med enkla former och rena linjer. Det här huset passar in i många olika miljöer. Flytta in och fyll det med liv! Vad lagar du för middag första kvällen med vännerna i nya huset? Hur vill du möblera på terrassen? Vill du ha ett litet bibliotek i hallen intill sovrummen eller kanske ett skrivbord för hemmajobbet? Två badrum med dusch underlättar vardagen i morgonrusningen. När det är som stökigast fyller du på kaffekoppen, går ut på terrassen och njuter av livet i hus! Huset bjuder på rymd och många möjligheter så att du och din familj kan forma livet så som ni önskar leva det.

 

Villa Fröjd 131 har svart tegeltak och liggande panel i flera valbara exteriöra nyanser. Detta klassiskt moderna hus med hemtrevlig känsla passar in i tomter med fria lägen och mysiga villakvarter.

131 m² Invändig yta
4 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

Med enkla former och rena linjer är husen avskalat tidlösa och moderna. Med fönster utan spröjs och smala foder, går husen bortom trender och passar in på många olika platser. Det klassiska sadeltaket med tegelpannor blir husen naturligt hållbara över tid och smälter in i de flesta miljöer.

Med smarta och flexibla planlösningar som möter alla behov, utan att behöva kompromissa har de flesta av våra hus i serien generösa ytor för alla tider i livet ,som exempelvis hemmakontor, extra sovrum men också plats för umgänge.

Intresserad av Villa Fröjd 131?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår