Fridfull - vit
Fridfull -svart
Fridfull - röd

Villa Fridfull 158

Med liggande panel, det klassiska sadeltaket med tegelpannor tillsammans med de vita knutbrädorna och vackert spröjsade fönster blir Villa Fridfull ett klassisk-traditionellt hus i sin karaktär. Det vinkelbyggda huset i ett plan har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. I köket finns även plats för en köksö, för än mer arbetsyta. Huset har tre sovrum, varav ett med egen rymlig klädkammare och altandörrar som vetter ut mot trädgården. Ett klassikt-traditionellt hus är flexibel i dess exteriör - och kan genom egna val av färg på fasad, fönster och spröjs passa in i såväl lummig skog som i ett tätbebyggt villaområde.

158,4 m² Invändig yta
4 Antal rum
Klassisk traditionell Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassiskt traditionell

Med tidlösa och klassiska detaljer är den klassisk-traditionella stilen den hustyp som tilltalar många husköpare. Stilen har tydliga karaktärsdrag med traditionellt sadeltaket med tegelpannor, väl tilltagna mått på foder och knutbrädor. De klassiskt spröjsade fönstren och den vackra fasaden med sekelskiftespanelen, eller enbart liggande panel som förstärker dess karaktär ytterligare. Nocken dekoreras med Bra Hus egen nockdekor. Med den klassisk-traditionella stilen samsas verkligen det bästa från förr och nu, under samma tak.

Med olika färgsättning, panel, fönsterbågar och dörrar kan exteriören lätt byta skepnad och utseende. Flexibiliteten i dess exteriöra utseende gör att husen passar in i på många olika miljöer som t ex i en lantlig idyll men även  i ett tätbebyggt villaområde. Därför finns den traditionella stilen i fler utföranden och storlekar, som skapar frihet när du vill skapa ditt drömhem.

Intresserad av Villa Fridfull 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Villa Fridfull 158 kan även fås som

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår