Lycka svart
Lycka - brun
Lycka grå

Villa Lycka 143

Med liggande panel och svart tegeltak skapas en tidlös enplansvilla som passar in på många olika platser. Huset har en smart planlösning där en del av huset består av två sovrum, allrum och en wc/dusch i en egen del för sig. Passar utmärkt för bland annat familjens barn och ungdomar, gäster eller som hemmakontor. I andra änden av huset finns ett stort sovrum med en separat wc/dusch, klädkammare samt egen utgång till trädgården. Huset binds samman av den stora umgängesytan, med väl tilltagna fönsterpartier för ett härligt ljusinsläpp.

Villa Lycka är ett flexibelt hus, för alla tider i livet.

143,1 m² Invändig yta
5 Antal rum
Klassisk modern Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Klassisk Modern

Med enkla former och rena linjer är husen avskalat tidlösa och moderna. Med fönster utan spröjs och smala foder, går husen bortom trender och passar in på många olika platser. Det Klassiska sadeltaket med tegelpannor blir husen naturligt hållbara över tid och smälter in i de flesta miljöer.

Med smarta och flexibla planlösningar som möter alla behov, utan att behöva kompromissa har de flesta av våra hus i serien generösa ytor för alla tider i livet ,som exempelvis hemmakontor, extra sovrum - men också plats för umgänge.

Intresserad av Villa Lycka 143?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår