Vision 110

Ett funkisinspirerat hus med pulpettak och loft. Från entrén får man direktkontakt med kök och vardagsrum. Att förlägga köket i ett hörn har gett möjlighet till fönster i två väderstreck, vilket ger ett ljust och trevligt intryck. Från köket har man god uppsyn över entré och gata. Tre sovrum finns med två separata hygienrum. Klädvårdsutrymmet fungerar som groventré och har direktkontakt med garage och takad utedel. De högt placerade fönstrens ljusinsläpp ger tillsammans med det lutande innertaket rymd och luftighet åt vardagsrummet. Trappan från vardagsrummet leder upp till det rymliga loftet, ett passande utrymme för övernattande gäster eller som lekrum. Om du vill ha traditionell utformning på detta hus sök Idyll 110

110 m² Invändig yta
4-5 Antal rum
Funkis Husstil
1-planshus Hustyp
Planlösning
Spegelvänd planlösning
Rättvänd planlösning

Funkis

Minimalistiskt, lekfullt och elegant. Husmodellerna i serien Funkis är ritade med en asymmetrisk nyfikenhet och pulpettak i varierande vinklar som skapar en spännande kontrast av det strama och det oväntade. Gör plats för ditt eget uttryck när du designar din uteplats i samklang med husets exteriör. Kanske drömmer du om en grönskande spaljé vid din uteplats i betong, eller låt en pergola skänka skugga till ditt utomhusliv.

Välj liggande eller stående panel till ditt funkishus. Knutbrädorna är smala och fönstren breder ut sig i storlek och placering. Interiört dominerar de ljusa nyanserna med detaljer i svart och inslag av trä. Låt kontrasterna leka och skapa liv i den minimalistiska känslan. Gemensamt för husmodellerna är känslan av rymd. Här får livet plats.

Intresserad av Vision 110?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår