Stil 173

Att öppna dörren till detta stilfulla funkishus skapar nyfikenhet. I ena delen av huset med köket och vardagsrummets öppna planlösning kan livet verkligen varvas med mysiga stunder tillsammans med familj och vänner. I den andra delen finns allrum, badrum och fyra sovrum, varav ett med en walk-in closet,  behagligt avgränsat från husets umgängesdel. Det lilla allrummet är en bra plats för lek för de yngsta barnen i familjen eller för ungdomarna att kunna dra sig undan på.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

172,8 m² Invändig yta
6 Antal rum
Funkis Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Funkis

LEKFULL, ELEGANT OCH ASYMMETRISK ARKITEKTUR

Våra funkishus är skapade i minimalistisk elegans med en asymmetrisk och nyfiken arkitektur, vilket ger ett lekfullt uttryck. Med raka, enkla linjer får husen med sin stående/liggande panel och pulpettak en modern karaktär. Husen pryds även med smala foder, knutbrädor samt en blandning av normalstora till stora fönsterpartier, som förstärker funkisstilen ytterligare. Funkisstilen är en spegel av klassisk modern stil, men med än mer asymmetri och lekfullhet, framförallt när vi kommer till pulpettaken och variationen av fönsterstorlekar.

Livet i

Stil 173 är ritad med en asymmetrisk nyfikenhet som skapar en spännande kontrast av det strama och det oväntade. Gör plats för ditt eget uttryck när du designar din uteplats i samklang med husets exteriör. Kanske drömmer du om en grönskande spaljé vid din uteplats i betong, eller låt en pergola skänka skugga till ditt utomhusliv.

Stil 173 är ett funkishus i lekfull elegans med stor umgängesyta för plats att umgås.

Intresserad av Stil 173?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog