trend 1
trend 2
trend 3
trend 4

Trend 134

Öppna dörren till Trend 134, ett stilrent och nyfiket hus i vår serie Funkis med asymmetrisk exteriör, pulpettak och stora fönster. I den ena delen av huset samsas de tre sovrummen och badrummet i en gemensam del av huskroppen. Väl avskilt i den andra delen av huset kan umgänget breda ut sig i den öppna planlösningen. De praktiska vinklarna ger ett naturligt utrymme att samlas kring, som vid middagsbordet eller att sjunka ner i soffgruppen. Utrymmet vid entrén är generöst och välkomnar dig rakt in i husets hjärta med genomsikt ut till trädgården.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

133,9 m² Invändig yta
4 Antal rum
Funkis Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning

Funkis

LEKFULL, ELEGANT OCH ASYMMETRISK ARKITEKTUR

Våra funkishus är skapade i minimalistisk elegans med en asymmetrisk och nyfiken arkitektur, vilket ger ett lekfullt uttryck. Med raka, enkla linjer får husen med sin stående/liggande panel och pulpettak en modern karaktär. Husen pryds även med smala foder, knutbrädor samt en blandning av normalstora till stora fönsterpartier, som förstärker funkisstilen ytterligare. Funkisstilen är en spegel av klassisk modern stil, men med än mer asymmetri och lekfullhet, framförallt när vi kommer till pulpettaken och variationen av fönsterstorlekar.

Livet i

Trend 134 är en fräck funkisvilla i minimalistisk karaktär och asymmetrisk exteriör som bjuder in till ett lekfullt liv och som anpassar sig efter dina husdrömmar. Det här är ett hus med mycket känsla!

Intresserad av Trend 134?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog