Vision 177

Vision 177 är ett spännande funkishus med lekfull asymmetri som skapar nyfikenhet. Redan från entrén kommer du in i hjärtat av huset som består av kök och matplats, stilrent placerat som husets samlingspunkt. På ena delen av huset finns vardagsrummet med sitt praktfullt lutande innertak. I denna del av huset finns även det stora sovrummet, med eget badrum, och ett praktiskt dressing room. I andra delen av huset hittar man resterande sovrum med separat allrum och badrum. Denna del av huset passar perfekt för familjens barn och ungdomar att dra sig undan på. Vision 177 är ett funkishus för alla tider i livet. 

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

177,1 m² Invändig yta
6 Antal rum
Funkis Husstil
1-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Funkis

LEKFULL, ELEGANT OCH ASYMMETRISK ARKITEKTUR

Våra funkishus är skapade i minimalistisk elegans med en asymmetrisk och nyfiken arkitektur, vilket ger ett lekfullt uttryck. Med raka, enkla linjer får husen med sin stående/liggande panel och pulpettak en modern karaktär. Husen pryds även med smala foder, knutbrädor samt en blandning av normalstora till stora fönsterpartier, som förstärker funkisstilen ytterligare. Funkisstilen är en spegel av klassisk modern stil, men med än mer asymmetri och lekfullhet, framförallt när vi kommer till pulpettaken och variationen av fönsterstorlekar.

Livet i

I Vision 177 är ett hus som kan tillgodose alla familjemedlemmars behov, både för ett aktivt liv men även för lugn och ro.

Ett spännande, välplanerat funkishus ritat med asymmetrisk nyfikenhet. 

Intresserad av Vision 177 ?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Visningar av huset
Beställ katalog