Vit
grå
beige

New Hampshire 190

Från New Hampshire i regionen New England på den amerikanska östkusten, har vi hämtat inspiration till ett praktfullt hus med balkong och en gemytlig veranda under tak. Med ljust liggande panel, svart tegeltak, tätspröjsade fönster och dekorlister runt stolpar, tak och foder skapas ett pampigt och exklusivt intryck.

Bottenvåningen har ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Dubbeldörrar ut mot altanen öppnar upp för än mer ljusinsläpp och fin utsikt över husets baksida. Ett angränsande kök med den ljusa matsalen i utsprång ger ett vackert ljusinsläpp och skapar rymd. På bottenplan finns också badrum och en tvättstuga med groventré. Övervåningen rymmer fyra sovrum varav ett med en Walk-in-closet Ytan mellan rummen binds samman av ett allrum och dörr ut till balkongen som ger fin utsikt över husets framsida.

190 m² Invändig yta
6 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven.

Stilen med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Men med en tidlös arkitektur, lämpar sig tvåplanshusen med sadeltak i svart tegel och liggande vit panel i vilket landskap som helst. Husens detaljer med dekorlister runt foder, pelare och tak, skapar ett gediget och genomarbetat intryck. Öppen planlösning, grövre lister och mer arbetade detaljer, ger en pampig atmosfär med gott om plats för umgänge.

Intresserad av New Hampshire 190?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår