Vit
grå
beige

New Haven 158

Från New Haven i regionen New England på den amerikanska östkusten, har vi hämtat inspiration till ett praktfullt hus med en generös och välkomnande veranda under tak. Med ljust liggande panel, svart tegeltak, tätspröjsade fönster och dekorlister runt stolpar, tak och foder skapas ett pampigt och exklusivt intryck. Bottenvåningen har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Köksdelen har generösa arbetsytor med fin vy över den stora umgängesytan vid matplatsen och vardagsrummet. Ytan längst bort i vardagsrummet kan enkelt göras om till ett gästrum, hemmakontor eller som ett extra sovrum för den stora familjen. På bottenplan finns också wc/dusch och en generöst tilltagen tvättstuga placerad intill köket. Övervåningen har ett allrum med balkong, badrum, tre sovrum varav ett med egen klädkammare. På överplan finns också ett separat Dressing room, som kan användas även som ett extra förrådsutrymme.

158,4 m² Invändig yta
5-6 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven.

Stilen med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Men med en tidlös arkitektur, lämpar sig tvåplanshusen med sadeltak i svart tegel och liggande vit panel i vilket landskap som helst. Husens detaljer med dekorlister runt foder, pelare och tak, skapar ett gediget och genomarbetat intryck. Öppen planlösning, grövre lister och mer arbetade detaljer, ger en pampig atmosfär med gott om plats för umgänge.

Intresserad av New Haven 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår