Vit
grå
beige

New Haven 158

Njut av livet i New Haven 158. Det här är en praktfull tvåplansvilla med ståtliga stolpar vid entrén, veranda under tak och tydlig inspiration från New England på den amerikanska östkusten. Ta med tekoppen ut till verandan och njut av en bok under en filt.

 

Entréplanet bjuder in till umgänge och matglädje tack vare den öppna planlösningen. Slå dig ner i bardelen och prata om dagen medan ni lagar mat. Vardagsrummet bjuder in till flera olika möbleringar som passar för både sällskapsspel och seriemaraton.

 

Huset rymmer många möjligheter för hela livet. Vill du göra om en del av vardagsrummet på nedre plan och skapa ytterligare ett rum? Vill du utveckla den stora klädkammaren på övre plan till ett hemmakontor, eller kanske göra ett lugnt rum för yoga och avslappning? Här finns också ett stort allrum för mysiga hemmakvällar, med utgång till balkong.

 

New Haven 158 har en tidlös arkitektur med liggande ljus panel och svart tegel. Huset har tätspröjsade fönster och dekorlister runt stolpar, tak och foder. Känslan är exklusiv men vänlig och huset trivs i många olika miljöer.

158,4 m² Invändig yta
5-6 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven.

Stilen med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Men med en tidlös arkitektur, lämpar sig tvåplanshusen med sadeltak i svart tegel och liggande vit panel i vilket landskap som helst. Husens detaljer med dekorlister runt foder, pelare och tak, skapar ett gediget och genomarbetat intryck. Öppen planlösning, grövre lister och mer arbetade detaljer, ger en pampig atmosfär med gott om plats för umgänge.

Intresserad av New Haven 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår