Vit
grå
beige

New Haven 158

Entréplan

Njut av livet i New Haven 158. Det här är en praktfull tvåplansvilla med ståtliga stolpar vid entrén, veranda under tak med tydlig inspiration från New England på den amerikanska östkusten. Entréplanet bjuder in till umgänge och matglädje tack vare den öppna planlösningen. Vardagsrummet kan möbleras för både den som gillar sällskapsspel och den som vill njuta av seriemaraton. 

Överplan

En trappa upp samlas alla sovrum på samma våningsplan, där du även hittar både, klädkammare, dressing room samt en mysig balkong. Allrummet blir en härlig plats för familjens barn och ungdomar att vistas i, eller som plats för egentid.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

158,4 m² Invändig yta
5 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

SYMMETRI OCH STOLT ARKITEKTUR

Från regionen New England på den amerikanska östkusten, har vi hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen. De ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och de klassiskt tätspröjsade fönsterna,  för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Husens detaljer, med Bra Hus egenutvecklade dekorlist runt foder, pelare och tak, ger ett gediget och genomarbetat intryck. I några av våra New Englandhus är innertakshöjden över normalhöjd, för att stärka dess redan pampiga och romantiska karaktär.

Livet i

En vacker villa i New Englandstil med tidlös arkitektur som rymmer många möjligheter,  för hela livet. Vill du göra om en del av vardagsrummet på nedre plan och skapa ytterligare ett rum? Vill du utveckla den stora klädkammaren på övre plan till ett hemmakontor, eller kanske göra ett lugnt rum för yoga och avslappning? Ta med tekoppen ut till verandan och njut av en bok under en filt.

Den öppna planlösningen ger plats för umgänge med familj och vänner

Intresserad av New Haven 158?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog