Vit
grå
beige

New Hampton 187

Från New Hampton i regionen New England på den amerikanska östkusten, har vi hämtat inspiration till ett praktfullt hus med en generös och välkomnande veranda under tak. Dubbeldörrarna med spröjsat glas välkomnar in i en pampig hall med högt i tak och ljusinsläpp från husets baksida. Vidare kommer du in i en öppen planlösning med kök, matrum och vardagsrum. Du når enkelt husets baksida via den vackra altandörren. Husets innertakshöjd är hela 2,7 meter i nedre plan vilket ytterligare förstärker känslan av exklusivitet och pampighet. Med ljust liggande panel, svart tegeltak, tätspröjsade fönster och dekorlister runt stolpar, tak och foder skapas ett pampigt och exklusivt intryck.

I husets bottenplan finner du även badrum och en tvättstuga med egen ingång. Övervåningen har badrum, allrum, tre sovrum och en klädkammare.

187,2 m² Invändig yta
6-7 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven.

Stilen med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Men med en tidlös arkitektur, lämpar sig tvåplanshusen med sadeltak i svart tegel och liggande vit panel i vilket landskap som helst. Husens detaljer med dekorlister runt foder, pelare och tak, skapar ett gediget och genomarbetat intryck. Öppen planlösning, grövre lister och mer arbetade detaljer, ger en pampig atmosfär med gott om plats för umgänge.

Intresserad av New Hampton 187?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår