Vit
grå
beige

New Hampton 187

Låt dig hänföras av ståtliga villan New Hampton 187. Den generösa verandan under tak och de klassiskt tätspröjsade fönstren, för tankarna till de pampiga husen i New England på den amerikanska östkusten. Dubbeldörrarna med spröjsat glas välkomnar in i en pampig hall med högt i tak och ljusinsläpp från husets baksida.

 

Med en innertakshöjd på hela 2,7 meter i nedre plan ger huset dig en härlig känsla av rymd. Om det passar din familj låter du den stora ytan på nedervåningen vara till för kök, vardagsrum och sällskapsdel. Vill du möblera ditt drömhus med stora härliga soffor att sjunka ner i tillsammans hela familjen för gemensamma filmkvällar? Eller göra utrymme för att spela sällskapsspel framför kaminen? Utveckla planlösningen genom att göra om en del av vardagsrummet till sovrum, hemmakontor eller hobbyrum.

 

En trappa upp finns fyra sovrum och ytterligare ett allrum. Kanske är det här du varvar ner med en bok innan sovdags? Det största sovrummet har generöst med utrymme och dessutom en egen klädkammare. Här vaknar du utvilad och redo att njuta av dagen som kommer med alla vardagsäventyr och utmaningar.

 

New Hampton 187 har ett exklusivt uttryck med ljust liggande panel, svart tegeltak, tätspröjsade fönster och dekorlister runt stolpar, tak och foder. Det här är ett hus att vara stolt över och att älska att komma hem till.

187,2 m² Invändig yta
6-7 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven.

Stilen med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Men med en tidlös arkitektur, lämpar sig tvåplanshusen med sadeltak i svart tegel och liggande vit panel i vilket landskap som helst. Husens detaljer med dekorlister runt foder, pelare och tak, skapar ett gediget och genomarbetat intryck. Öppen planlösning, grövre lister och mer arbetade detaljer, ger en pampig atmosfär med gott om plats för umgänge.

Intresserad av New Hampton 187?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår