Förverkliga drömmen om New England

Drömmer du om att bygga ett hus i New England-stil? New England-hus är en modern klassiker som andas exklusiv marin känsla och är det perfekta alternativet för dig som vill ha ett personligt hem med stor potential. Inspirationen hämtas från den amerikanska östkusten och ståtliga semesterhus vid havet, men våra New England-hus fungerar lika bra i alla tänkbara omgivningar. Utmärkande för hus i New England-stil är den liggande träpanelfasaden, den robusta konstruktionen och den traditionellt ljusa färgen på huset. Vi har bett våra arkitekter att ta fram en produktserie med fantastiska New England-hus som alla skänker en känsla av ro och fridfullhet. Resultatet är hus som kombinerar ett modernt och ljust hemideal med traditionell charm. Våra New England-hus har stora, höga fönster som släpper in rikligt med ljus. Den generösa takhöjden och planlösningen bidrar till att ge en känsla av öppenhet i hela huset.

Läs mer

Bra Hus – det självklara valet när du vill ha ett hus i New England-stil

Vi på Bra Hus har mer än hundra års lång erfarenhet inom byggbranschen och kan utan att blinka lova er att vi levererar kvalitetshus med ett gediget detaljarbete som inte lämnar något i övrigt att önska. Tack vare våra höga kvalitetskrav kan du som kund alltid känna dig säker på alltid få en produkt som håller högsta kvalité och som motsvarar alla dina förväntningar.

Vi lyssnar på dina tankar – under hela processen

Vare sig du är helt säker på att det är ett hus i New England-stil du ska ha, eller om du precis fått upp ögonen för dessa hus, så är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor. Vi finns här för att lyssna och bolla idéer med er både innan, under och efter husköpet. Vi har lång erfarenhet av hus i denna stil och vet vad som passar bäst om du önskar att luta dig tillbaka och låta oss göra allt från skiss till färdig produkt – samtidigt som vi även alltid öppna för att ändra den minsta detalj för att det ska bli precis som du vill. Har du frågor om våra New England-hus? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för att besvara alla dina frågor. Ladda gärna ner eller beställ vår senaste katalog för att läsa mer om våra hus.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår