Få form och funktion i ett med våra funkishus

Drömmer du om att bygga ett funkishus? Funkishus är precis som namnet antyder funktionella hus som är speciellt anpassade till en modern livsstil. Hus i funkisstil har med tiden kommit att bli riktiga designklassiker, som utmärker sig genom sina räta linjer och funktionella planlösningar. Husen är vanligtvis uppbyggda kring stilrena former, såsom kuber, rätblock och cylindrar. På denna sida hittar du husmodeller i Funkisstil framtagna av våra allra bästa arkitekter.

Läs mer

Funkishus skräddarsydda efter dina preferenser

Bra Hus arkitekter hjälper dig även mer än gärna att arbeta fram ett hus i funkisstil som tillgodoser just dina behov och din personliga smak. Oavsett om du har en stor familj och behöver ett hus med många rum eller föredrar färre rum med stora öppna ytor, kan våra arkitekter ta fram förslag på ett funkishus som förenklar din vardag.

Genom att låta oss skapa en planlösning som är speciellt anpassad till hur du vill använda och möblera huset, undviker du att bli stående med svårutnyttjade rum som du inte vet vad du ska göra av. Våra funkishus har vanligtvis stora fönster och som ger ett ökat ljusinsläpp. Eftersom fönstren på funkishus kan placeras på andra ställen än vad som är normen i traditionella hus, är det enkelt att anpassa ljusinsläppet efter önskemål.

När du anlitar Bra Hus för att bygga ett arkitektritade funkishus kan vi se till att du får ett hus som utstrålar en naturligt ljus och fräsch känsla.

Låt oss på Bra Hus leverera ditt drömhus

Är du inne på ett hus i funkisstil? Vi förstår dig! Funkishus är enkelt vackra och faller många i smaken. Dessa moderna hus har funktionalitet i fokus och ger dig allt du kan tänka dig – ett toppmodernt hus som är både vackert och praktiskt.

Vi på Bra Hus framställer funkishus av det finaste materialet och levererar ett förstklassigt hem till dig som kund. De släta och ljusa utrymmena ger en känsla av lyx och trivsel och passar in i de allra flesta bostadsområdena.

Dessa moderna hus skapar spännande möjligheter. Funkishusen kombinerar en personlig prägel hejvilt med varierande fönster, funktioner och former som skapar en häftig dynamik.

Låt oss på Bra Hus leverera ditt funkishus som utstrålar exakt allt det där du alltid drömt om. Har du frågor om funkis eller våra arkitektritade funkishus ska du inte tveka att höra av dig till oss. Våra kunniga medarbetare finns här för att svara på dina frågor. Ladda gärna ner eller beställ vår senaste katalog för att läsa mer om våra hus.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår