Vision 177 - Funkis

Vision 177 är ett spännande funkishus med lekfull asymmetri som skapar nyfikenhet. Redan från entrén kommer du in i hjärtat av huset som destår av kök och matplats, stilrent placerat som husets samlingspunkt. På ena delen av huset vetter vardagsrummet med sitt praktfullt lutande innertak. I denna del av huset finns även det stora sovrummet, med eget badrum, förråd och ett praktiskt dressing-room. I andra delen av huset hittar man resterande sovrum med separat allrum och badrum. Vision 177 är ett funkishus för alla tider i livet.

177,1 m² Invändig yta
6 Antal rum
Funkis Husstil
Funkis Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Funkis

Minimalistiskt, lekfullt och elegant. Husmodellerna i serien Funkis är ritade med en asymmetrisk nyfikenhet och pulpettak i varierande vinklar som skapar en spännande kontrast av det strama och det oväntade. Gör plats för ditt eget uttryck när du designar din uteplats i samklang med husets exteriör. Kanske drömmer du om en grönskande spaljé vid din uteplats i betong, eller låt en pergola skänka skugga till ditt utomhusliv.

Välj liggande eller stående panel till ditt funkishus. Knutbrädorna är smala och fönstren breder ut sig i storlek och placering. Interiört dominerar de ljusa nyanserna med detaljer i svart och inslag av trä. Låt kontrasterna leka och skapa liv i den minimalistiska känslan. Gemensamt för husmodellerna är känslan av rymd. Här får livet plats.

Intresserad av Vision 177 - Funkis?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Boka digitalt möte