Vit
Svart
Röd

Klippan 159

Entréplan

Klippan 159 är ett spännande ladhus med högt i tak och stora fönsterpartier i umgängesdelen på entréplan. Som standard ligger köket separat, men bara genom att ta bort väggen mellan kök- och vardagsrum får huset en mer öppen och luftig atmosfär. På entréplan finns även badrum, groventré med separat in- och utgång och ett rymligt sovrum med egen klädkammare. 

Överplan

En trappa upp möts du av ett luftigt allrum med fint ljusinsläpp från takfönstren och med utsikt över vardagsrumsdelen på entréplan. På överplan finns även två sovrum, förråd och husets andra badrum. Huset flexibla planlösning passar både för barnfamiljen, där barnen kan ha sitt eget utrymme och för dig som behöver extra gästrum eller ett hemmakontor.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

159,4 m² Invändig yta
5 Antal rum
Ladhus Husstil
1,5-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

Ladhus

SKAPAD I TIDLÖS OCH AVSKALAD ARKITEKTUR

Med sin avskalade, tidlösa och minimalistiska karaktär smälter husen lätt in i våra svenska miljöer. Med lika delar klassisk byggtradition och nutida skandinavisk naturkänsla är ladhusen en plats och ett hem som ger en rogivande atmosfär. Med sin stående panel och fasad i naturnära färger, kort takfot och plåtmidja får stilen ett ombonat intryck som håller länge och känns naturlig. Ladhusen illustreras med plåttak, som är en tillvalsprodukt. Tegelpannor ingår som standard.

Högt sadeltak med plåttäckning och stående panel
Naturnära färger
Stora fönster
Plåtmidja och kort takfot
Smala foder
Mörka spröjs

Livet i

Som standard är köket separat, men genom att ta bort väggen får huset en mer luftig känsla. Från övre plan har man dessutom en fantastisk utsikt över vardagsrummet.

Intresserad av Klippan 159?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog