Vit
grå
beige

New Hampshire 190

Öppna dörren till denna pampiga villa inspirerad från den amerikanska östkusten. New Hampshire 190 är ritad i exklusiv New England-stil. Den stora verandan under tak, och balkongen på övre plan, bjuder in till mysigt umgänge sena sommarkvällar, eller kura skymning under en filt till hösten.

 

Entrén är välkomnande med en härlig känsla av rymd. Det är högt i tak och från hallen har du fri genomsikt till de dubbla altandörrarna som öppnar upp till terrassen. Nedervåningen har praktiska utrymmen i form av wc med dusch och tvättstuga med groventré, men framför allt njuter du av stora utrymmen för sociala sammanhang. Det här är ett hus där familj, släkt och vänner trivs och får plats!

 

Samla familjen till långfrukost vid matplatsen och bjud in större sällskap till långa middagar med mycket skratt i vardagsrummet. Öppna upp till terrassen och låt utomhus bli vardagsrummet när vädret tillåter.

 

Övervåningen samlar sovrummen och från det största sovrummet har du utgång till balkongen. Med en generös walk in closet har du alltid ordning på dina kläder, och de övriga sovrummen ger alla i familjen eget utrymme. Blir allrummet på övervåningen ett bibliotek? Eller kanske en lugn plats för läxläsning?

 

New Hampshire 190 är en ståtlig villa med gott om utrymme för hela familjen och inbjudna gäster. Arkitekturen är tidlös med ett genomarbetat och pampigt intryck.

190 m² Invändig yta
6 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

Från regionen New England, på den amerikanska östkusten, har vi både hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen; New Hampshire, New Hampton och New Haven.

Stilen med de ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och klassiskt tätspröjsade fönster för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Men med en tidlös arkitektur, lämpar sig tvåplanshusen med sadeltak i svart tegel och liggande vit panel i vilket landskap som helst. Husens detaljer med dekorlister runt foder, pelare och tak, skapar ett gediget och genomarbetat intryck. Öppen planlösning, grövre lister och mer arbetade detaljer, ger en pampig atmosfär med gott om plats för umgänge.

Intresserad av New Hampshire 190?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår