Vit
grå
beige

New Hampshire 190

Entréplan

Öppna dörren till denna pampiga villa, inspirerad från den amerikanska östkusten. New Hampshire 190 är ritad i exklusiv New England-stil. Den stora verandan under tak och balkongen på överplan, bjuder in till mysigt umgänge sena sommarkvällar. Entrén är välkomnande med en härlig känsla av rymd. Det är högt i tak och från hallen har du fri genomsikt till de dubbla altandörrarna som öppnar upp till terrassens baksida. Husets planlösning på entréplan bjuder verkligen in till trevliga stunder med familj och vänner. 

Överplan

På överplan samsas sovrum med badrum, allrum och den härliga balkongen. Den välplanerade ytan på överplan ger plats åt fyra rymliga sovrum, varav ett med egen walk-in closet. Överplan blir en bra plats för lek för de yngsta i familjen, eller en plats för familjens ungdomar att dra sig undan på.

PERSONLIGA VAL

Hos oss är det mesta möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

190 m² Invändig yta
6 Antal rum
New England Husstil
2-planshus Hustyp
3D-planritning Planlösning
Virtuell rundvandring Spegelvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Rättvänd 3D-planritning
Virtuell rundvandring Spegelvänd planlösning
Virtuell rundvandring Rättvänd planlösning

New England

SYMMETRI OCH STOLT ARKITEKTUR

Från regionen New England på den amerikanska östkusten, har vi hämtat inspiration, plockat detaljer och namngivit husen. De ståtliga stolparna vid entréerna, generösa verandor under tak och de klassiskt tätspröjsade fönsterna,  för tankarna till den amerikanska kolonialtiden. Husens detaljer, med Bra Hus egenutvecklade dekorlist runt foder, pelare och tak, ger ett gediget och genomarbetat intryck. I några av våra New Englandhus är innertakshöjden över normalhöjd, för att stärka dess redan pampiga och romantiska karaktär.

Livet i

Det här är ett hus där familj, släkt och vänner trivs och får plats! Samla familjen till långfrukost vid matplatsen och bjud in större sällskap till långa middagar med mycket skratt i vardagsrummet. Öppna upp till terrassen och låt utomhus bli vardagsrummet när vädret tillåter. Den stora verandan under tak, och balkongen på övre plan, bjuder in till mysigt umgänge sena sommarkvällar, eller kura skymning under en filt till hösten. New Hampshire 190 är ett pampigt New England hus med plats att umgås, med tidlös arkitektur som ger ett genomarbetat intryck.

Sovrummet på överplan är utrustat med en klädkammare
Njut av ditt morgonkaffe på den vackra balkongen i sovrummet på överplan

Intresserad av New Hampshire 190?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog