Harmoni 93 + 93

Harmoni 93 + 93 är parhuset som gör fjälldrömmen möjlig. Här kan du och din familj boa in er i den ena halvan, medan ni hyr ut den andra.

Parhuset har en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter maximalt. De härliga umgängesytorna på entréplan, med högt i tak bjuder in till långa middagar och brädspelskvällar, samtidigt som antalet sovrum gör att alla kan rå sig själva. I badrummet finns även plats för en bastu, för den som vill. En trappa upp finns ytterligare två sovrum och ännu ett badrum. 

93 + 93 m² Invändig yta
6+6 Antal rum
Fjällhus Husstil
Parhus Hustyp
3D-planritning Planlösning

Livet i

Här får du en planlösning som tar vara på varje kvadratmeter. De härliga sällskapsytorna med högt i tak bjuder in till långa middagar och brädspelskvällar, samtidigt som antalet sovrum gör att alla kan rå sig själva.

Sällskapsytorna ligger på bottenvåningen tillsammans med två sovrum, badrum och bastu. En trappa upp finns ytterligare två sovrum och ännu ett välutrustat badrum.

Och det är ändå bara halva huset. På andra sidan av den solida mittenväggen finns exakt samma planlösning, bara spegelvänd.

Kundberättelser

Frida bygger Harmoni

Från OS-guld till ett liv i Harmoni. Frida Hansdotter bygger fjällhus med Bra Hus på Idre Himmelfjäll.

Läs mer

Intresserad av Harmoni 93 + 93?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Namn (*)

Telefon (*)

E-post

Ort

+ =
 

Kontakta våra rådgivare

Läs mer

Beställ katalog

Läs mer
Beställ katalog