Vitvaror

Våra kök är som standard utrustade med Siemens fantastiska köksmaskiner. Maskiner som kombinerar effektivitet med modern design. I ett Bra Hus ingår som standard bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl, frys samt diskmaskin. Även i våra klädvårdsutrymmen hittar du produkter från Siemens, här ingår bland annat tvättmaskin och värmepumpstumlare som standard.

Givetvis har vi även mängder med alternativa produkter som du som kund kan välja mellan till både kök och klädvårdsutrymmen. Som tillval erbjuder vi produkter från en av marknadens bästa aktörer. Miele utvecklar, tillverkar och testar sina produkter för en driftstid motsvarande hela 20 års normal användning.

Vi erbjuder Sveriges bredaste standardsortiment av spiskåpor. Spiskåpor för varje smakinriktning och miljö, till det gammaldags eller moderna köket.

Det patenterade BORA systemet erbjuder kompletta häll – och fläktsystem som karaktäriseras av hög effektivitet och garanterar maximal flexibilitet vilket har revolutionerat funktionen i köket och dess arkitektur. Fördelarna med BORA är många - fri sikt, matlagning i frisk luft, låg ljudnivå, enkel rengöring, effektiv och energibesparande för att nämna några. Dessutom ger det en frihet i planeringen av köket.

Inbyggbara vinkylar från Climadiff – Avintage passar utmärkt för att byggas in under exempelvis köksbänken tack vare deras smarta konstruktion med utblås undertill.

Helt enkelt en otroligt komplett leverans från Bra Hus, allt med samma känsla för kvalitet och design.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår