Kök

I vårt land har köket alltid varit en central plats i de allra flesta hem. Köket har varit och är i mångt och mycket en samlingspunkt inte bara för den egna familjen utan också ofta den plats där man umgås med vänner och bekanta.

Tillsammans med vår underleverantör Ballingslöv skapar vi högkvalitativa kök där du, din familj och dina vänner kommer att trivas. Det är vi säkra på.

Vi har ett antal olika varianter att välja bland som standard, men givetvis kan du som kund fritt välja att ytterligare gå upp eller ner i standard, helt efter eget tycke och smak.

Från vår underleverantör Mora Armatur kan du också välja bland ett stort sortiment av köksblandare och hitta den design och/eller funktion som passar ditt tycke och smak bäst.

Välj ur Decosteels stora sortiment av diskbänkar och tillbehör och hitta den design och funktion som passar ditt tycke och smak.

Låt din inspiration flöda fritt, berätta för oss om vad just du drömmer om, vår erfarenhet och vårt kunnande är en garanti för att du skall få det precis så som du önskar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår