Exteriör

1

Vi på Bra Hus är oerhört stolta över vår produkts fantastiska kvalitet. Vårt företags placering i ett av Sveriges absolut bästa råvaruområden för trä till husproduktion, har under åren gett oss möjligheten, att till våra kunder kunna leverera en kvalitet utöver det vanliga.

Skogens timmer sågar vi i vårt eget sågverk, vilket ger oss full kontroll under hela kedjan, virket går sedan vidare till vårt eget hyvleri där det förädlas till högkvalitativa träprodukter.

Våra professionella medarbetare synar varje del i minsta detalj och vi ger aldrig avkall på våra högt ställda kvalitetskrav.

För dig som kund är rätt kvalitet på ditt hus det viktigaste – för oss är det värdet av vårt varumärke. Ett Bra Hus som vi gemensamt kan vara stolta över i framtiden.

Bläddra i vår standard & tillvalskatalog

Fasad
2

Fasad

Stående/liggande, läktpanel, bara liggande, timmerfasad, limträpanel?

Bra Hus produktionsanläggning är utformad på ett sådant sätt att vi har mycket få, om ens några begränsningar i vad vi kan göra.

För dig som kund har du därför olika valmöjligheter när det gäller din träfasad, utan att det kommer kosta dig en massa extra!

Franska balkonger & räcken
3

Franska balkonger & räcken

Franska balkonger i tidlös design. Alla Franska balkonger från PE Creative är tillverkade i aluminium och efterliknar smidesbalkonger fast med aluminiumets alla fördelar.

Samtliga balkonger är tillvalsprodukt.

Takpannor
4

Takpannor

Benders betongtakpannor läggs idag på sex av tio hus och är Sveriges mest lagda takpanna.

I vår standard finns det fem olika färgval att göra ur Bendrs sortiment "Palema". Svart, mörkgrå, mellangrå,röd och tegelröd.

Plåttak
5

Plåttak

På Plannja använder vi förzinkad stålplåt i majoriteten av våra produkter för att de ska stå pall i tuffa miljöer. Genom färgbeläggningen får de ett extra skydd. Vår miljövänliga beläggning Plannja GreenCoat BT är kromatfri och baseras på naturliga oljor från växtriket.

Takavvattning
6

Takavvattning

Plannja har ett komplett sortiment av hängrännor,stuprör,rännkrokar och innovativa tillbehör.

I vår standard finns sex olika färgval att göra. Svart, vit, röd, silvermetallic, mörk silvermetallic och mörkgrå.

Fönster
7

Fönster

Trarydfönster har energiglas och isolerglas med utvändig aluminiumbeklädnad i olika kombinationer med mycket låga U-värden. Som Standard 3-glasfönster finns 10 olika färgval inkl vit. Som tillval finns solskyddsglas, svanenmärkt fönster, smarta plisséer och persienner. Spröjs ingår enligt ritning, alternativt mot tillägg.

 

Ytterdörrar
8

Ytterdörrar

Leksandsdörren har ett av marknadens bredaste sortiment av ytterdörrar, pardörrar, garageportar, sidoljus och överljus. En dörr från Leksandsdörren är en svensktillverkad dörr med hög kvalitet, tillverkad genom gediget hantverk i samspel med modern teknik. En bra ytterdörr ska stänga ute kyla, värme och fukt men samtidigt bjuda in med sin skönhet och design.

Bra Hus har ett brett utbud av både Standard och tillvalsprodukter från Leksansdörren.

Beställ katalog