Interiör

1

Hos Bra Hus betyder interiören mycket mer än bara kök och badrum. Det är detaljerna och helheten som gör att våra hus blir till hem. Detaljer som golv, trappor, innertak, dörrar påverkar intrycket av ett hem mer än vad man kanske tror, och därför har vi noga kännt efter i våra val av produkter och leverantörer.

Vi har valt ut de bästa leverantörerna, men det är du som sätter din personliga prägel på huset. För när det kommer till kritan är det du som bestämmer golv, tak, dörrar, vitvaror och mycket annat.

Glöm inte att våra säljare gärna hjälper dig, både när du vill ta del av hela utbudet men också att guida dig till rätt beslut.

Bläddra i vår standard & tillvalskatalog

Innertak
2

Innertak

När du köper ett Norrlands trä-takpanel kan du lita på att du får en kvalitetsprodukt. Sedan mitten av 60-talet har vi förädlat de finaste delarna av tallar och granar som vuxit långsamt i de norrländska skogarna.

Innerdörrar
3

Innerdörrar

En värld av dörrar! En dörr är inte bara en dörr… den är så mycket mer. Designen på en dörr kan smälta in på ett diskret sätt eller väcka känslor med ett uppseendeväckande uttryck. Dörren kan stänga ute ljud, eller hålla dem innanför... och samtidigt vara den klassiska och självklara passagen mellan rum.

Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna.

Golv
4

Golv

Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder.

Valet av golv har en stor betydelse för helheten i ditt hem. Det finns många aspekter att ta hänsynd till . Tänk på att välja golv som är anpassat för dig och din familjs behov.

Trappor
5

Trappor

ATAB-Trappan erbjuder ett unikt och flexibelt trappsortiment som gör det enklare att hitta rätt trapplösning.

ATAB´s trappor med konceptet Safe Design ger dig också tryggheten att få en trappa som uppfyller alla normer.

Fönsterbänkar, lister, foder & socklar
6

Fönsterbänkar, lister, foder & socklar

Fönsterbänkar, lister foder och socklar har stor betydelse för helhetsintrycket i ditt hem.

Som standard finns det många olika varianter att välja mellan. Allt från de traditionella, idylliska till produkter med raka linjer.

Beställ katalog