Badrum

1

Valet av olika komponenter till badrummet hör samman med rummet och med vilken stil ni vill ha. Beroende på typen av rum, ställs olika krav på utförande och funktionalitet. För att hitta oslagbar matchning hjälper vi dig på vägen. Med våra badrumstillval vill vi göra det enkelt att få ett vackert och funktionellt badrum.

Oavsett om du söker funktionalitet eller tilltalande formspråk vill vi ge dig förutsättningarna att uppfylla förväntningarna på ett enkelt sätt. Erfarna hantverkare tar hand om dina önskemål och sätter sin signatur på ditt nya badrum.

Bläddra i vår standard & tillvalskatalog

Badrum
2

Badrum

Make It Simple med vår badrumsserie Simple vill vi göra det enkelt att få ett vackert och funktionellt badrum. Simple har lite färre valmöjligheter än våra andra badrumsserier, det gör det lätt att välja och planera utefter era behov.

Badkar
3

Badkar

Badkaret blir ofta den självklara mittpunkten i ett badrum. Det är inte så konstigt egentligen. Ett härligt varmt bad är en avkopplande stund och en skön vardagslyx. Här hittar du alla våra badkar. Allt från enklare badkar till avancerade massagebadkar som tar njutningen till helt nya nivåer. Vi har badkar i akryl, emalj och gjutmarmor. Gemensamt är Svedbergs omtanke om kvalitet och finish liksom samspelet mellan form och funktion.

Blandare till badrum/wc
4

Blandare till badrum/wc

Valet av kran och blandare hör samman med rummet. Beroende på typen av rum, ställs olika krav på utförande och funktionalitet. För att hitta oslagbar matchning hjälper vi dig på vägen.

Badrumsinredning
5

Badrumsinredning

Oavsett om du söker funktionalitet eller tilltalande formspråk vill vi ge dig förutsättningarna att uppfylla förväntningarna på ett enkelt sätt. Erfarna hantverkare tar hand om dina önskemål och sätter sin signatur på ditt nya badrum som levereras från Björbo i Dalarna.

 

Handdukstork
6

Handdukstork

I vårt sortiment av handukstorkar finns fyra olika modeller att välja bland. Gemensamt för dom alla är att dom är funktionella, håller en hög kvalitet och säljs till ett bra pris. Leverantören för våra handukstorkar är Ahlsell

 

Bastu
7

Bastu

Bastutrenden är tillbaka. Hos oss på Bra Hus kan du som kund göra tre olika val av bastupaket. Från det enkla och prisvärda, till ett bastupaket med det lilla extra. Att enkelt kunna starta bastun på väg hem från jobbet, - eller när du sitter i skidliften, bara genom en app i telefonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beställ katalog