Värme & Ventilation

IVT kan ge dig som kund marknadens enda trygghetsgaranti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpen. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in försäkringsbolaget, utan tar kontakt direkt med IVT. För att garantin skall gälla finns ett serviceprogram upprättat. Det gör det möjligt att vid rätt tillfälle kontrollera och optimera värmepumpens funktion.

Som standard erbjuder vi F-ventilation med kanalfläkt från Östbergs.

Luftkvalitet är livskvalitet! Bästa inomhusklimat och komfort får man med kontrollerad ventilation, från-och tilluft, filtrering och energiåtervinning. Det ger även lägsta möjliga uppvärmningskostnad för ventilationen. Därför har vi som tillval valt energiåtervinningsaggregatet HERU från Östberg. HERU förser huset med filtrerad, ren och frisk luft samtidigt som värmen (alternativt kylan) i den begagnade luften tas tillvara. HERU har en temperaturverkningsgrad på upp till 84%.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår