Exklusiva fritidshus med modern känsla

Drömmer du om att bygga ett fritidshus, eller fjällvilla med det lilla extra? Vi på Bra Hus kan nu presentera vår nya husserie exklusiva fritidshus - "Harmoni". Harmoniserien är väl genomtänkt, med modern touch och hög standard. Flexibiliteten i både utseende och funktion exteriört och interiört gör att huset passar både som fjällvilla med klassisk timmerfasad, eller som ett modernt fritidshus med limträpanel. Det är du som väljer det utseende du vill att ditt hus ska ha. Vår nya husserie "Harmoni" är funktionell både sommar och vinter.

Läs mer

Unna dig ett liv i "Harmoni"

Vi på Bra Hus vill hjälpa dig förverkliga din husdröm. Precis som alla våra hustyper utmärker sig även "Harmoni" med sin moderna touch, öppna planlösningar och generösa gemensamhetsytor för tid att umgås. Den robusta exteriören skänker bostaden en svårslagen naturnära känsla som man bara får med ett traditionellt timmerhus, den trendiga limträpanelen ger huset ett modernt och lyxigt utseende. När du anlitar Bra Hus kan du välja att antingen låta oss ta hand om hela byggprocessen, från planering till verkställande, eller att utföra hela eller delar av arbetet själv. Vi på Bra Hus är experter på hus och byggsatser. Därför kan du känna dig trygg med att alla våra hus håller hög kvalitet och att vi alltid levererar vår produkt i tid utan krångel. Har du frågor om våra hus? Tveka inte att kontakta oss. Våra medarbetare står beredda att svara på alla dina frågor.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår