Grytan 716

Tomtyta: 2332 m²

Pris: 700 000 kr

Status: Tillgänglig

Vägbeskrivning Bildgalleri

Välkommen att bygga Ert eget drömhus tillsammans med Bra Hus med lantligt läge i Grytan, utsikt mot Storsjön och närhet till både Brunflo och Östersund!

Här bor man med skogen alldeles inpå knuten i ett lugn läge med endast ett fåtal grannar, men samtidigt med bara ca 15 minuter från Östersunds stadskärna. Skola, förskola, mataffär och övrig samhällsservice finns i Brunflo, bara några minuter bort.

Tomten ligger med högt läge i en liten sluttning och här finns idag urgallrad skog. Fin utsikt bort mot Storsjön och Annersia och från tomten tar man sig lätt ut i omkringliggande natur eller till skoterleden.

Gemensam infartsväg kommer anläggas och kostnaden för den delas lika mellan två tomter. Kommunalt vatten och avlopp finns i området men anslutningsavgift för el, vatten och avlopp ingår inte i tomtpriset.
Fiber beställs separat via IpOnly.

Grytan ligger vackert beläget med fin utsikt över Storsjön och Annersia. Till centrala Brunflo är det ca 2 km och här finns flera skolor och förskolor. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer och restauranger.
Till Östersund är det ca 15 minuter med bil och från Brunflo finns även bra kommunikationer med både buss och tåg.

Tomten är utmärkt med tomtpinnar och ni är varmt välkomna att åka ut och kolla på egen hand eller kontakta säljaren Johan Oscarsson för visning.

Läs mer

Kontakta säljare

Bildgalleri

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår