Grytan 715

Tomtyta: 2 131 m²

Pris: 650 000 kr

Status: Tillgänglig

Område: Grytan

Vägbeskrivning Bildgalleri

Välkommen att bygga Ert eget drömhus med lantligt läge i Grytan, utsikt mot Storsjön och närhet till både Brunflo och Östersund!

Här bor man med skogen alldeles inpå knuten i ett lugn läge med endast ett fåtal grannar, men samtidigt med bara ca 15 minuter från Östersunds stadskärna.
Skola, förskola, mataffär och övrig samhällsservice finns i Brunflo, bara några minuter bort.

Tomten ligger med högt läge i en liten sluttning och här finns idag urgallrad skog. Fin utsikt bort mot Storsjön och Annersia och från tomten tar man sig lätt ut i omkringliggande natur eller till skoterleden.

Gemensam infartsväg kommer anläggas och kostnaden för den delas lika mellan två tomter. Kommunalt vatten och avlopp finns i området men anslutningsavgift för el, vatten och avlopp ingår inte i tomtpriset.
Fiber beställs separat via IpOnly.

Grytan ligger vackert beläget med fin utsikt över Storsjön och Annersia. Till centrala Brunflo är det ca 2 km och här finns flera skolor och förskolor. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer och restauranger.
Till Östersund är det ca 15 minuter med bil och från Brunflo finns även bra kommunikationer med både buss och tåg.

Tomten är utmärkt med tomtpinnar och ni är varmt välkomna att åka ut och kolla på egen hand eller kontakta säljaren Johan Oscarsson för visning.

 

Läs mer på hemnet.se

Läs mer

Kontakta säljare

Bildgalleri

Andra tomter i samma område

Kommun Adress Tomtyta Pris Status
Östersunds kommun Grytan 716 2332 m² 750 000 kr Tillgänglig Läs mer
Beställ katalog