Smultronstället - En bedårande husserie

Vi på Bra Hus kan stolt presentera vår husserie Smultronstället med hela nio kvalitativa husmodeller som är både prisvärda, välplanerade och omtyckta. Vår ambition med denna husserie är att kunna erbjuda dig som kund ett lika vackert som praktiskt hus till ett så lågt pris som möjligt. Husen i serien kommer i nio olika varianter, så att just du och din familj ska hitta det som passar er som handen i handsken. Husen är såklart av högsta kvalitet, håller hög standard och är ritade så att alla utrymmen ska kunna nyttjas till max.

Läs mer

Drömhus till oslagbara priser

Vi på Bra Hus har skapat dessa nio hus för att ge dig och din familj ert framtida, trygga och välplanerade hem. Genom att begränsa möjligheterna till individuella lösningar och tillverka dem enligt en fastställd standard har vi kunnat hålla kostnaderna nere.

Vår långa erfarenhet av husproduktion på mer än 110 år har självfallet gett oss en gedigen kunskap om vad som är tekniskt möjligt och vilka konstruktionslösningar som är mest ekonomiska. Genom att nyttja detta och kombinera det med vad för hus som önskas på dagens marknad har vi fått fram vår bedårande husserie Smultronstället.

Genomtänkta hus för alla behov

Smultronställets husserie präglas av genomtänkta detaljer som ger bostäderna karaktär. Alla nio hus är lika sköna för ögat som praktiska så att de ska funka för dig och din familj hela livet ut. Vi på Bra Hus har noga kartlagt hur man bäst ska kunna använda alla ytor samtidigt som vi har haft det enkla och estetiskt tilltalande i bakhuvudet under hela processen. Dessa nio hus utstrålar både funktionalitet och formgivning vilket resulterar i en häftig dynamik. Alla husen i serien har flera fönster som gör bostäderna ljusa och skapar en skön närvaro med naturen utanför.

Välj ditt hus med kärlek

Titta på våra hus i lugn och ro och se vad som känns bäst i hjärtat. Kanske är ett av dessa nio hus just ert framtidahem som känns sådär extra bra. Vill ni ha en broschyr eller prata med oss på Bra Hus, så tveka inte – kontakta oss redan i dag. Vi finns här med vår erfarenhet och passion för att prata om ditt och din familjs drömhus.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Information med anledning av Corona