Sluttningshus – ett flexibelt alternativ

Har du hittat en sluttande tomt med drömläge? I så fall ska du inte tveka att kontakta Bra Hus för att se vad vi kan göra för dig. Sluttningshus är en spännande hustyp som kommit att bli allt mer populär i takt med att utbudet av tomtmarker i tätbefolkade områden minskat.

Vi kan bygga sluttningshus som är anpassade till mer eller mindre branta sluttningar. Våra generöst tilltagna sluttningshus är det perfekta valet för den stora familjen och för dig som letar efter en spännande och mångsidig husmodell. Vi ser alltid till att integrera våra sluttningshus med tomtens form och omgivningen för att slutresultatet ska se naturligt ut och verkligen dra nytta av den sluttande tomten. Våra moderna sluttningshus har stora öppna ytor och balkonger som gör att du och din familj kan njuta av tillvaron, både inomhus och utomhus.

Läs mer

Bra Hus – Det självklara valet när du ska bygga sluttningshus

Bra Hus har mer än 110 års erfarenhet av byggnation och våra sluttningshus håller liksom alla våra hus högsta kvalité, från den stabila grunden till det genomtänkta detaljarbetet. Om du har speciella önskemål kan vi tillmötesgå dem med våra smarta bygglösningar. Du kan självklart välja mellan ett flertal olika fasadalternativ. Vi har sluttningshus med såväl stående som liggande paneler. Dessutom går det att välja timmerfasad till alla våra hus.

Vi är experter på sluttningshus

Sluttningshus, som ibland även kallas sutteränghus, utnyttjar effektivt den sluttande tomtens yta. Vi på Bra Hus har med vår långa erfarenhet av branschen stensäker koll på hur man tar vara på minsta lilla kvadratmeter på bästa sätt. Vi vet vart man önskar mest ljusinsläpp och planerar därmed oftast in förråd och tvättstuga till den del av huset som blir under mark. Vi ser även till så att huset smälter in snyggt i omgivningen så att det blir en fröjd för ögat att titta på.

Ta en titt på vår hemsida och låt dig inspireras av våra eleganta sluttningshus. Hittar du inte något sluttningshus är nedan som är helt i din smak? Kontakta oss på Bra Hus så ska vi se till att lösa det perfekta huset för dig efter just dina behov och drömmar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår