Tomt B: Fugelsta

Tomtyta: 2500 m²

Pris: 1 800 000 kr

Status: Tillgänglig

Område: Fugelsta

Vägbeskrivning Bildgalleri

Välkomna till fantastiska
Fugelsta på Annersia!

Fugelsta är byn för dig som har ett stort intresse för friluftsliv. Byn har unika möjligheter till ett aktivt liv. Det finns möjligheter till rikskänd trailcykling genom Fursteli cykelstigar. I samma område finns ca 20 km sammanhängande längdskidspår med knytpunkt i Svartsjöarna. Därifrån kan du ta dig till både Tjärnänge och Löfsåsens våffelstuga som är två välbesökta fikaställen under vinterhalvåret. Det finns även tillgång till belyst elljusspår, fotbollsplan, hockeyrink osv. Under hösten/förvintern finns goda möjligheter till bra isar för att åka långfärdsskridskor.

Byn har ett aktivt föreningsliv genom Marieby GIF som är den lokala idrottsföreningen med en bra ungdomsverksamhet inom fotboll, skidåkning, friidrott osv. Det finns även en lokal jaktklubb för den som är intresserad av jakt/fiske.

I Fugelsta finns både förskola och 1-5 skola.

Bra Hus har nu nöjet att förmedla två stora tomter med utsikt över Storsjön!

Här bor med fördel barnfamiljen som lever ett aktivt och socialt liv i en by fylld av framåtanda och framtidstro. Ta chansen att skapa Ditt drömhem tillsammans med Bra Hus.

Genom att köpa en av dessa tomter så får du även tillgång till en egen båtplats med nybyggd brygga. Denna brygga ligger i en skyddad vik vilket gör att du oftast har bra badväder. Denna båtplats ligger endast 100 m från tomterna vilket gör att det endast är en kort promenad ner till stranden och bryggan.

Förberedelser har också gjorts för att enkelt kunna ta sig vidare med snöskoter från tomterna ner till sjön och sedan vidare.

Bra Hus är din personliga hustillverkare som har mer än 120 års erfarenhet av att bygga hus. Vi arbetar tillsammans med dig som kund för att hitta den lösning som passar just Er familjs behov. Vi arbetar med lokala entreprenörer som har lång erfarenhet av att bygga Bra Hus. Genom detta har vi goda möjligheter att vägleda er genom hela byggprocessen, från idé till inflyttning!

Välkommen med din intresseanmälan!

PS. Kontakta ansvarig säljare för visning av tomten. 


Finns i närheten

Livsmedelsaffär
10km
Ica Supermarket i Brunflo

Längdskidspår
1km
20 km längdskidspår

Centrum
13km
Östersund centrum

Sjö
100m
Storsjöns strand

Förskola
1km
Marieby föskola
Skola
1km
Marieby skola

Kontakta säljare

Bildgalleri

Andra tomter i samma område

Kommun Adress Tomtyta Pris Status
Östersunds kommun Tomt A: Fugelsta 2500 m² 1 800 000 kr Tillgänglig Läs mer
Beställ katalog