NU SKAPAR VI NYA SMULTRONSTÄLLEN!

Just nu skapar vi nio helt nya husmodeller i vår prisvärda och populära husserie ”Smultronstället”. Genom en optimerad konstruktion och något begränsad möjlighet till individuella anpassningar kan vi hålla kostnaderna nere, vilket givetvis gagnar våra kunder. Vi har dock inte gett avkall på husens standard. Bland annat finns ryggåstak ide flesta modellerna. Så håll utkik efter våra nya ”Smultronställen” med deras smarta planlösningar för alla tider i livet. 

Kvalitet behöver inte alltid kosta mer!

Kvalitet behöver inte alltid kosta mer!

Nej, precis så är det! Det behöver inte vara dyrt att bygga ett nytt hus. Många gånger är det till och med billigare att bygga ett nytt hus än att köpa och renovera ett befintligt. Vi på Bra Hus förstår att ekonomin är en avgörande faktor när man väljer sitt boende. Kvalitet gör vi aldrig avkall på! För att hålla kostnaderna nere har vi istället låtit våra arkitekter optimera husens utformning så att du som kund får så mycket som möjligt för pengarna.

Smarta planlösningar för alla tider i livet!

Smarta planlösningar för alla tider i livet!

Vår långa historia har gett och ger oss mängder med erfarenhet samt inte minst feedback från våra kunder. Detta har vi sedan tagit vidare till våra husmodeller. Serien ”Smultronstället” är inget undantag utan även i dessa modeller har vi vägt in både erfarenhet och kundfeedback och skapat smarta planlösningar med bra flöden anpassade för olika vardagsbehov och olika tider i livet.

”Vardagslyx” -javisst!

”Vardagslyx” -javisst!

Husen är optimerade i syfte att ge dig som kund så mycket som möjligt för pengarna, därmed är möjligheterna till individuella anpassning något begränsade i standardutförande. Vi har dock valt att förutom en redan hög utgångsstandard ge dig som kund möjlighet att uppgradera vissa valda delar utan att kostnaden blir orimligt hög. Vi vet att lite lyx i vardagen betyder mycket och har därför skapat en prisvärd paketering som vi kallar ”Vardagslyx”. Det innebär att du har möjlighet att uppgradera från utgångsstandarden i kök och wc/dusch. Skulle du som kund ändå vilja ändra planlösningen i ett ”Smultronställe” så finns självklart även den möjligheten. Prata med din säljare om vilka möjligheter du har samt vad det kan kosta.

HUSMODELLERNA SOM LANSERAS INOM KORT

1-PLANSHUS

Vill du få nyhetsuppdateringar gällande våra nya smultronhus? Klicka här

SMULTRONSTÄLLET 94

93,6 kvm • 3 r o k

SMULTRONSTÄLLET 112

112,3 kvm • 4 r o k

SMULTRONSTÄLLET 121

121,0 kvm • 5 r o k

SMULTRONSTÄLLET 135

135,4 kvm • 4 r o k

SMULTRONSTÄLLET 141

141,1 kvm • 5 r o k

SMULTRONSTÄLLET 147

147,2 kvm • 6 r o k

SMULTRONSTÄLLET 151

151,2 kvm • 6 r o k

1,5-PLANSHUS

Vill du få nyhetsuppdateringar gällande våra nya smultronhus? Klicka här

SMULTRONSTÄLLET

2-PLANSHUS

Vill du få nyhetsuppdateringar gällande våra nya smultronhus? Klicka här

SMULTRONSTÄLLET 156

155,6 kvm • 5-6 r o k

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår