Våra hus / Vision 186 /

Vision 186

Modernt hus med pulpettak, stående och liggande panel för att ge huset en speciell exteriör. Bottenplanet innehåller en rymlig entré och klädkammare, där skor och ytterkläder kan förvaras. Köket tillsammans med matrum / vardagsrum gör att man får en öppen planlösning. Två rymliga sovrum med närhet till hygienrum. Sovrummet innanför trappan kan man öppna upp och kan då bli lekrum till de mindre barnen med leksaksförråd under trappan. Överplanet innehåller tre rymliga sovrum som ligger i anslutning till ett rymligt och ljust allrum. Föräldrasovrum med eget dressingroom, ett rymligt hygienrum med runt fönster som gör rumskänslan speciell.

Fakta

Modell: Vision 186

Typ: Funkis 2-planshus

Antal rum: 7

Invändig boyta: 186 m²

Fasadalternativ: Hos Bra Hus kan du välja bland mängder av fasadalternativ. Stående och/eller liggande panel eller varför inte en vacker timmerfasad? Hos oss är det mesta möjligt, luta dig tillbaka och låt din inspiration flöda fritt vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

Visa planlösning

Spegelvänd planlösning

Visa roterbar modell

Håll inne och dra över bilden för att rotera.

0%

    Intresserad av Vision 186?

    Så här går du vidare

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår